Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ty jsi zvolil repas, tam se to snad nedalo ovlivnit?Po mne chtel servis,abych si sehnal turbo s oznacenim na konci E
Aha, ja měl za to, že jsi ho bralu u SPECIALTURBO a v MAZDĚ jsi si ho nechal jen namontovatJa koupil nove. Jeste jsi se divil tem originalnim “sroubkum”
Aha, ja měl za to, že jsi ho bralu u SPECIALTURBO a v MAZDĚ jsi si ho nechal jen namontovat
konečně vidím někoho s naším slavným motorem 2.2 D který najel 230 000 kmAhoj, taky dávám zkušenosti se špatným turbem. Mám 2014u 129kw a odešlo mi malé turbo při 230tkm, nad 3t otáček jelo normálně, ale po chvilce padlo do nouzaku. nechal jsem udělat repas(jen malého turba) za 12t a práce (vyndani a zandání turba) 7t u znameho co dělá v mazdě u něj v garáži. Takže celkem 19t a spokojenost.
@harry ..to fakt moc nepotěší, když tu máme rekordmana s nájezdem 230 tis :-( ale co bych za to dal, obávám se že to bude téměř nedosažitelná metaAhoj, taky dávám zkušenosti se špatným turbem. Mám 2014u 129kw a odešlo mi malé turbo při 230tkm, nad 3t otáček jelo normálně, ale po chvilce padlo do nouzaku. nechal jsem udělat repas(jen malého turba) za 12t a práce (vyndani a zandání turba) 7t u znameho co dělá v mazdě u něj v garáži. Takže celkem 19t a spokojenost.
Furt levnější jak jízda na kole, kde jen náklady na řetěz jsou cca 1Kč na 1 ujetý km.To máš pravdu , já už do toho nasypal tak 80 000 a to mám teprve 120 000 km
Tak to tu čtu a koukám, že RX-8 etalon spolehlivosti proti tomuto.A jeste k tomu autu pro chudy....ono to tak trochu je...protoze kdo mel penize a koupil tohle auto je najednou bez penez ale bohaty o spoustu zkusenosti