Wario
nový člen
- 6
Rok ? Prodlouzena zárukaV Mazdě v Plzni mi vyměnili zadní pás zdarma. Vše bez problémů.
Jaký rok auto ?12 měsíc 2023 byla provedena výměna. Bez prodloužené záruky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Rok ? Prodlouzena zárukaV Mazdě v Plzni mi vyměnili zadní pás zdarma. Vše bez problémů.
Jaký rok auto ?12 měsíc 2023 byla provedena výměna. Bez prodloužené záruky.
Super, bude se informovatRok ? Prodlouzena záruka
Jaký rok auto ?
Už to s nimi řeším. Děkuji za informaci.V Mazdě v Plzni mi vyměnili zadní pás zdarma. Vše bez problémů.
Poptejte se v autorizovaném servisu Mazda. Pokud jde o ty "vadné pásy" měli by to vyřešit.Zdravím, mám stejný problém, pásy jsou z auta sundané a pružinou to asi nebude - rozděláno a dáno zpět a nic.. pásy nejdou vůbec vysunout. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za každou odpověď
Takže popotahování nepomohlo, tak jsem si řekl, že už není co pokazit a utratím 15k za dva nové zadní pásy. Udělal jsem poslední pokus. Vzal jsem WD olej ve spreji s tou tenkou trubičkou na trysce. Pás jsem vytáhl na max. abych ho nezaolejoval. Trubíčku spreje jsem mírně ohnul, aby se stříkalo do zatáčky. Mezerou kde pás mizí v karoserii (bez jakékoliv demontáže) jsem vteřinou stříkl doprava i doleva. Tak abych promazal prostor mezi vnitřní boční stěnou navíječe a "špulkou" na kterou se pás navíjí.Koupil jsem sprej na bezpečnostní pásy, trochu to pomohlo, začalo se to neochotně navíjet, teď za to pomalu tahám a zdá se, že se to rozchodí. Řekl bych , že to zatuhlo nepoužíváním......pak napíšu , jak to dopadlo, když jsem za ně hodinu tahal......))
Udělej názor video pro kopyta jako já… levy zadní pas KO jeden vyměněn v záruceTakže popotahování nepomohlo, tak jsem si řekl, že už není co pokazit a utratím 15k za dva nové zadní pásy. Udělal jsem poslední pokus. Vzal jsem WD olej ve spreji s tou tenkou trubičkou na trysce. Pás jsem vytáhl na max. abych ho nezaolejoval. Trubíčku spreje jsem mírně ohnul, aby se stříkalo do zatáčky. Mezerou kde pás mizí v karoserii (bez jakékoliv demontáže) jsem vteřinou stříkl doprava i doleva. Tak abych promazal prostor mezi vnitřní boční stěnou navíječe a "špulkou" na kterou se pás navíjí.
Světe div se, ono to pomohlo!!!! Oba pásy jako na novém autě.
Chce to jenom dobře namířit, raději výš a nezapomět trubičku v navíječi uvnitř. Za ušetřený peníz jdu slavit úspěch![]()
Pokusím se o foto jak to tam stříknout. Video, že se pás zase namotává snad netřeba.Udělej názor video pro kopyta jako já… levy zadní pas KO jeden vyměněn v záruce
Nee stačí jak píšeš … stříknout vim mam 7 dětíPokusím se o foto jak to tam stříknout. Video, že se pás zase namotává snad netřeba.
Diky moc !!musíš pořádně zasunout, ale to znáš......
foto z rekonstrukce, nezapomeň na obě strany, opravdu to funguje.
Zobrazit přílohu 53612
Ahoj mal si celý čas auto servisovanie v Mazde? Ja mam auto 6 rokou prvé 4 roky v Mazde a posledne 2 roky v neautorizovanom servise Vďaka za odpoveď.Pravy zadny mi odisiel po 2 rokoch este pocas zaruky, lavy zadny pred cca mesiacom . Vymenili mi ho dnes zdarma v ramci programu GoodWill. Priznam sa, ze neviem presne o co ide, ale potesilo to.
Zobrazit přílohu 47159
Trubička tam zůstala pas na hovno jak předtím navije se rukou když mu pomůžumusíš pořádně zasunout, ale to znáš......
foto z rekonstrukce, nezapomeň na obě strany, opravdu to funguje.
Zobrazit přílohu 53612
To mě mrzí, asi máš zradu jinde než já. Už jsem doufal , že někomu pomůžu. Pak Sedly napiš jak jsi to vyřešil.Trubička tam zůstala pas na hovno jak předtím navije se rukou když mu pomůžu
Druhy pokus …trubičku jsem ohlídal, ale výsledek stejný… ale jezdi jak po másle když to tam šoupu rukou..To mě mrzí, asi máš zradu jinde než já. Už jsem doufal , že někomu pomůžu. Pak Sedly napiš jak jsi to vyřešil.