- 1 102
A pískají?Já tam dal 2 spony, protože otvory na deskách jsou ve předu i v zadu. Jsem to ale blbec
Jestli ne, tak je tam dám taky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A pískají?Já tam dal 2 spony, protože otvory na deskách jsou ve předu i v zadu. Jsem to ale blbec
O stránku zpět má hotovo a je tam i pár fotek a na první straně jak je rozebíral..Viděl jsem v jiným vlákně že ty brzdy už máš OK. Máš i nějáký foto z opravy? jen pro zajímavost
Nepomůže, alespoň mě to nepomohlo, kvůli pískání jsem to rozebíral asi třikrát a mám namazaný už snad vše, na co si vzpomeneš, krom styčné plochy destičky a kotouče...Tak hlasím, že od včerejška pískám jako vlak, takže musím přimáznout.
Šajze...
Namazat asi styčnou plochu třmen/deska že?
Tak to je potom problém buď ve volbě destiček a kotouče nebo mezi rukama a materiálem Co tam máš a co jsi použil za mazadlo na piny.Nepomůže, alespoň mě to nepomohlo, kvůli pískání jsem to rozebíral asi třikrát a mám namazaný už snad vše, na co si vzpomeneš, krom styčné plochy destičky a kotouče...
Destičky jsou originál Mazda, kotouč nevím, ale předpokládám, že taky (na autě byly už když jsem ho kupoval a byly téměř nové, jak desky, tak kotouče).... Na čepy jsem použil tu ATE vazelínu, na ostatní měděnou pastu, vše bylo na doporučení zkušenějších..... Mám ale už podezření na ty nevhodný destičky ke kotoučům...Tak to je potom problém buď ve volbě destiček a kotouče nebo mezi rukama a materiálem Co tam máš a co jsi použil za mazadlo na piny.