- 147
Ráno to máznu a pokud to nepomůže, najdu skálu a ždrcnu to z ní, půjdu se vyplakat a koupím kolobrndu...
Já pískám tak ,že se i lidi otáčejí
Poslední úprava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ráno to máznu a pokud to nepomůže, najdu skálu a ždrcnu to z ní, půjdu se vyplakat a koupím kolobrndu...
Já pískám tak ,že se i lidi otáčejí
Jakoze ke svetelnemu signalu o brzdeni (zadni svetla), ma i akustickou variantu signalu jako priplatkovy bonus, jo?@Initium : Kuba to má jako vlastnost desek Hawk HP+ při dobržďovaní, jsou prostě takové Nic se mu nepřidírá.
JoJakoze ke svetelnemu signalu o brzdeni (zadni svetla), ma i akustickou variantu signalu jako priplatkovy bonus, jo?
Pokud mylsis promazani trmenu a jejich vodicich pinu tak urcite. Vypada to ze se to malo pohybuje.zdar, taky teď řeším zadní brzdy, které mi začaly vrzat na jednom kole - viz video. sundal jsem kolo a desky jsou v pohodě, tam je materiálu dost, kotouče tam jsou cca 30 tkm a taky v pohodě. hádám, že to bude bordel v pístkách = sundat a vše vyčistit a promazat. co myslíte ? díkes
nabehova strana je presne co ? lajcky to chapu tak, ze to je ten cep, ktery je blize disku ve smeru otaceni... na obou stranach byly totiz jinak, tak jsem to dal stejne zpatky. jedna strana je tedy asi spatne. dikTen čep s tou gumou má být u náběhové strany.Prý je to kvůli vibracím.