Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja daval tohle od Brembo.Ahoj,
u tuku Plastilube od ATE (Art. Nr. 03.9902-1002.2) nejsem zrovna přesvědčený o tom, že patří na čepy brzdových třmenů. Na zadní straně tuby je totiž napsáno: Never apply to rubber parts.
Zobrazit přílohu 28425
Leckoho bohužel může splést, když si na webu prodejce (např. Auto Kelly) u tohoto výrobku přečte informaci "vhodná i pro práci s hliníkovými výrobky a pryží".
Tak se mi možná sníží životnost prachovek, které těsní čepy, když už jsem tento tuk z nepozornosti na čepy použil.
Mi to přijde úplně normální.Po cca1200km posuďte sami zda Vám toto toto přijde normální... protože mně teda moc ne...![]()
Jojo, trefná poznámka. Diskuze na téma, čím se zabývá EU je však bohužel klidně na nový topic...No proc myslite, ze se EU zacina zabyvat odpadem z brzd?![]()
Díky za feedback, tak jsem asi divněj já. Ale stojím si za tím, že takový hnůj jsem za tak krátký nájezd nikdy nikde neměl.Mi to přijde úplně normální.