Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja daval tohle od Brembo.Ahoj,
u tuku Plastilube od ATE (Art. Nr. 03.9902-1002.2) nejsem zrovna přesvědčený o tom, že patří na čepy brzdových třmenů. Na zadní straně tuby je totiž napsáno: Never apply to rubber parts.
Zobrazit přílohu 28425
Leckoho bohužel může splést, když si na webu prodejce (např. Auto Kelly) u tohoto výrobku přečte informaci "vhodná i pro práci s hliníkovými výrobky a pryží".
Tak se mi možná sníží životnost prachovek, které těsní čepy, když už jsem tento tuk z nepozornosti na čepy použil.
Mi to přijde úplně normální.Po cca1200km posuďte sami zda Vám toto toto přijde normální... protože mně teda moc ne...
Jojo, trefná poznámka. Diskuze na téma, čím se zabývá EU je však bohužel klidně na nový topic...No proc myslite, ze se EU zacina zabyvat odpadem z brzd?
Díky za feedback, tak jsem asi divněj já. Ale stojím si za tím, že takový hnůj jsem za tak krátký nájezd nikdy nikde neměl.Mi to přijde úplně normální.