Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Price for goods will be as follows:
BBR High performance SkyActiv Camshafts x2 £1,791.00
BBR Mazda 3 2.0L 2014 on centre section x2 £891.00
Shipping £158.00
Total £2,840.00
Total (inc. VAT) £3,408.00
We hope this is of interest.
Kind Regards,
Jodie
Psal jsi? Nejaka odpoved? Jsem zvedavyMyslíte že má smysl jim vůbec psát jestli by byli schopný udělat u toho kompresoru přívod vzduchu na druhou stranu? Tahle věcička by se mi moc líbila
http://www.edelbrock.com/automotive/mc/superchargers/mazda-miata.shtml
Nicméně, je treba si uvědomit, ze Ti to nikdy jak G165 nepojede kvůli delším převodům. Jinak na mazdaclubu psali nějací uživatelé o porovnání pružného zrychleni po remapu od té firmy, co to chceš ty a zjistili, že výkon byl +- horší, než před remapem (zkus tam najít zvýšeni výkonu u M3). Porovnávali dvě auta. M3 s remapem (od quantum) a bez. Kdyz bych do toho šel já, tak bych asi zajel do Polska (disi tune) nebo Belgie (BP-R), kteří mají prokazatelné výsledky. Jinak chápu, proč do toho chceš jít a přeju Ti, ať se toho odblokování dočkáš a ať Ti to jede líp.smat se tomu muzem vzdycky. Uvidime co z toho nakonec vyleze. Myslim, ze tady vsichni vime, ze motor g120 a g165 maji rozdil jen v mapach jednotky. A pokud jde g165 odladit na cca 130kw, tak je pravdepodobne, ze u g120 tomu nebude jinak.
Tak jak to dopadlo?Objednan jsem na 23.1. Tak uvidime.