Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je presne to co sem psal...motory musi byt stejne takze i vacky by tam mely pasovat...Hned dam vedet Gryllzovi at se zeptaNo nevím jak BBRGTI, ale OVTune mají taky vačky (nebo aspoň je nabízeli) a psali, že to pasuje do všech 2L skyactiv motorů.
Ale nevím no. Možná by se mohl BBRGTI na to zeptat @Gryllz jestli to pasuje i do CX-3.
Zatim urcite nikdo ,ale kdyz jsem se ptal u meho dealera tak mi rekli ze to nejde...Kazdopadne si myslim ze je to jen softwareova zalezitost takze jsem v tomhle docela pozitivne naleden s tim ze to musi fungovat i u aut pred faceliftemPS: dnes som dal dotaz Autotip Halfar na zistenie G-Vectoring upgradu pre starsie modely ako napr pre moje BMko 2014 ... buduci tyzden budem vediet viac. Mate s tym uz niekto skusenost?
Zatim stage-1 jen pro mx-5,budou nasledovat dalsi modely.O kolik ten turbo kit zvedne kw ?
Kura si rikal ze jeste nebudes snizovat Jinak to je nejaka ceska firma ne? Takze tam zaplatis az ti to dorazi ne?PS: objednal som b14 kit od 2racing snad je to doverihodny obochodnik, mate niekto skusenosti?
Dikez
Nejake info ohledne G-vec?PS: dnes som dal dotaz Autotip Halfar na zistenie G-Vectoring upgradu pre starsie modely ako napr pre moje BMko 2014 ... buduci tyzden budem vediet viac. Mate s tym uz niekto skusenost?
uz som zaplatil ... dopredu tak dufajme, na Heureke mal dobre referencie ... a zatial jednal slusne ... tak som velmi zvedavy...Kura si rikal ze jeste nebudes snizovat Jinak to je nejaka ceska firma ne? Takze tam zaplatis az ti to dorazi ne?
G-vectoring - som dneska volal, nic oficialneho sa nechysta, dal som zistit este bokom. A poradili mi oficialny Mazda.cz kanal na dotaz, takze som napisal este tam a cakam....Nejake info ohledne G-vec?
Ano taky jsem se ptal sveho dealera jestli to jde nebo nebo ne a svete div se , rekl ze ne Ale uprimne ,co je jineho ve facelift M3 ,myslis ze tam je nejaka specialni krabicka pro G-vec...? Jak pise shr3k je to pouze software ktery je nutny dostat dostat do ridici jednotky...coz je asi ta nejvic problematicka zalezitost Uvidime,snad to pujde...Ja som sa na G-vec pýtal na garančke prijímacieho technika v autopalace v Brne a odpoveď bola že nič takého nedokážu a že podľa neho to ani nikdy nepôjde
Stejná operace proběhla už dřív u šestky faceliftu GJ, nemá nic společného s vectoringem, jde o náhradu infračervených laserů kamerou s možností OCR atp.No menili sa ešte senzory čo sú umiestnené ako je vnútorné spätné zrkadlo. Vo facelifte tam je už myslím kamera. Takže je možné že G-vec. potrebuje aj údaje z týchto senzorov.