Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To kazdopadne ted uz jen kolik za to budou chtit...Do konce roku by ale meli mit hotovy turbo kit pro M6 i v BBRGTI a tam si myslim ze to vyjde pro nas o neco levneji nez z juesejsto kobyl navrch se vždycky hodí
Pro Anglii to splnuje STK...Osobne si myslim ze s tim nebude problem na stk pokud splnis emise...Coz o to, a co ti panove na STK?
Vzhledem k tomu, ze se brzo ma motorovy prostor fotit a maji byt zakazane HW upravy, tak nevim, nevim.
Jo to uz tu melo byt nejaky ten patek zpet a stale prochazeji vozy ktere uz mely byt davno sesrotovany...Vzhledem k tomu, ze se brzo ma motorovy prostor fotit a maji byt zakazane HW upravy, tak nevim, nevim.
Ty si hrozne negativni clovek Ja sem tam schvalne nechtel psat nic o placebu ale ty ses musel ozvatJeste, ze existuje to placebo. Clovek pak ma z nakupu hned vetsi radost .
Na snížení kroucení kastle by mělo stačit (pokud fakt nejsi člen nějakýho Racing Teamu) tu horní tyč co už tam máš a potvrzuji, že i u mě to bylo poznat že se kastle míň kroutí. Ale jestli nechceš aby se ti auto tolik naklánělo tak vyhoď ven ty příčný stabilizátorový tyčičky a dej tam pořádný. Já dal zatím jen zadní a je to pecka, hlavně když doslovně škubneš volantem do zatáčky, tak ta kastle je pořád rovně.Nemate nekdo instalovano ? http://www.thespeedline.com/mazda3-...fits-2013-2014-2015-2016-2017-mazda-axela-bm/ Nemusi to byt nutne na BM/N ale zajimala by me osobni zkusenost Ja musim rict ze kdyz jsem vcera nainstaloval ten front strut bar a sel jsem si projet ty sve zname zatacky tak rozdil byl opravdu znat. Rozhodne se auto mene naklanelo takze prujezd zatackou byl jistejsi a tim padem komfortnejsi.
Dik za link , ten rear sway bar byl v planu rovnou i s front strut barem od ULTRA RACING , ale bohuzel neposilaji do Ceska. Tak sem koupil od SPEEDLINE ale ti zas nedelaji ten zadni stabilizator Takze objednam ten RACING BEAT.Ale jestli nechceš aby se ti auto tolik naklánělo tak vyhoď ven ty příčný stabilizátorový tyčičky a dej tam pořádný.