- 6 540
Servis to dělá postupem popsaným v prvním příspěvku tohoto tématu. K tomu potřebuješ funkční tlačítko.Ale nechápu, proč by značkový servis neuměl/nenabízel aktualizaci vlastního SW. To je jakoby Win nenabízel aktualizaci vlastního systému.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Servis to dělá postupem popsaným v prvním příspěvku tohoto tématu. K tomu potřebuješ funkční tlačítko.Ale nechápu, proč by značkový servis neuměl/nenabízel aktualizaci vlastního SW. To je jakoby Win nenabízel aktualizaci vlastního systému.
Ahoj, někdo tam nejspíš něco nalil. Už jsem to jednomu chlapikovi řešil. Byla tam vylitá Cola. Takže rozebrat a vyčistit. Bacha, jsou tam takové malé "čudlíky" pod křížovým ovladačem, jednou jsem jeden ztratil, tak jsem ho nahradil něčím velmi podobným a nefungovalo to pak vůbec. Takže nepoztracet ?Aha, takže hádám, že jsem v dupě, pokud nevyřeším tlačítko ?
Ahoj, řeším případně repase těch displayů. Nejspíš je problém v těch náhodných dotecich, takže odchází horní dotyková vrstva. Buď tedy sehnat starší komplet display nebo zrepasovat starý.Ahoj, chtěl jsem si aktualizovat systém z verze 33.00.500, tak jedu podle návodu a v diagnostické obrazovce mi to hlásí chybu B108E04 (na obrázku) zkoušel jsem to smazat ale bez úspěchu, tak bych se zeptal zdali to s touto chybou můžu aktualizovat nebo ne
Zobrazit přílohu 42962
Ahoj, mám nový mobil s Android 13, tam už je AA součástí operačního systému, a tedy tento můj starší příspěvěk o aktualizaci AA pro nové mobily už neplatí.Já dělám 1 x měsíčně tento postup:
Stáhnu verzi ARM64 např. zde: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Zkopíruju v průzkumníku souborů někam do mobilu, klidně na SD kartu.
V mobilu spustím průzkumník, např. FX. Klepnu na soubor .apk, povolím instalaci. Pak můžu .apk smazat.
V roce 2020 jsem taky uvažoval nad vyměnou, ceny v servisech se diematralne liší. Nejlevnější byl autolatos, oba dva díly za 3.500Kč. Nejdrazší AutoPalace kde chtěli za to same přes 6000Kč ( pouze dily, bez montáže ) .Ahojte,
stal som sa majiteľom Mazdy CX-5, r.v. 2018. S autom som maximálne spokojný, jedine čo mi chýba ku šťastiu je Android Auto/Apple CarPlay. Veľa som si o tom hľadal a v podstate som našiel riešenie výmenou USB modulu v lakťovej opierke. Ten z Ali stojí 100 eur, originál minimálne raz toľko. Mám naštudovanú aj výmenu a postup ako to celé poriešiť. Čo mi nie je jasné, tak to je update Mazda Connect. Mám pár nezrovnalosti a budem rád, keď mi bude vedieť na to niekto odpovedať.
Vzhľadom na to, že mi ide primárne len o doplnenie Android Auto/Apple CarPlay a ostatné funkcionality ponechať tak ako sú, zaujíma ma:
1. Akú verziu firmware odporúčate, ktorá je celkovo najstabilnejšia? Podľa tejto diskusie mám pocit, že aktualizácia niečo opraví a ďalšie pokazí
2. Keď chcem vymeniť USB modul, mám najskôr aktualizovať Mazda Connect a až potom vymeniť USB modul, alebo to je jedno? Niekde som zachytil, že by to s novým modulom už nešlo aktualizovať, ale písal to len jeden človek.
3. Mám aktuálne verziu 59.00.504 EU N, mám najskôr urobiť aktualizáciu na verziu 70.00.021A a až potom na 70.00.100A, alebo môžem rovno hodiť verziu 70.00.100A?
4. V diskusii sa spomínaju tzv. "zadné vrátka". Je to len v spojitosti s AIO alebo sa to týka akejkoľvek aktualizácii Mazda Connect?
5. Je inštalácia AIO nutnosť keď chcem ísť voľbou výmeny USB modulu a nahratie firmware? Nepotrebujem žiadne iné fičúry.
Ďakujem.
ja som to overoval v Banskej Bystrici a chcú za to 350 eur spolu s robotou. Vraj to je práca na 3 hodiny. No to sa diametrálne odlišuje od toho čo čítam tu na fóre a to nie len finančne, ale aj dobou práce.V roce 2020 jsem taky uvažoval nad vyměnou, ceny v servisech se diematralne liší. Nejlevnější byl autolatos, oba dva díly za 3.500Kč. Nejdrazší AutoPalace kde chtěli za to same přes 6000Kč ( pouze dily, bez montáže ) .
1. Je potřeba mít verzi 70.00.100A a vyšší, mám 70.00.100A a funguje to bez problémů. Novější jsem zatím nedával, čekal jsem jestli budu chtít dávat AIO tweaks, s posledními verzemi nefungují. Někdo píše, že 74.00.311A je rychlejší pří spouštění AA/CarPlay (nemám srovnání), má tady trochu větší text/písmena (jiné dpi). Záleží co komu vyhovuje - (poslední verze Android auto má u mě už lištu z ikonama na boku, není pak tolik problém místo na výšku).Ahojte,
stal som sa majiteľom Mazdy CX-5, r.v. 2018. S autom som maximálne spokojný, jedine čo mi chýba ku šťastiu je Android Auto/Apple CarPlay. Veľa som si o tom hľadal a v podstate som našiel riešenie výmenou USB modulu v lakťovej opierke. Ten z Ali stojí 100 eur, originál minimálne raz toľko. Mám naštudovanú aj výmenu a postup ako to celé poriešiť. Čo mi nie je jasné, tak to je update Mazda Connect. Mám pár nezrovnalosti a budem rád, keď mi bude vedieť na to niekto odpovedať.
Vzhľadom na to, že mi ide primárne len o doplnenie Android Auto/Apple CarPlay a ostatné funkcionality ponechať tak ako sú, zaujíma ma:
1. Akú verziu firmware odporúčate, ktorá je celkovo najstabilnejšia? Podľa tejto diskusie mám pocit, že aktualizácia niečo opraví a ďalšie pokazí
2. Keď chcem vymeniť USB modul, mám najskôr aktualizovať Mazda Connect a až potom vymeniť USB modul, alebo to je jedno? Niekde som zachytil, že by to s novým modulom už nešlo aktualizovať, ale písal to len jeden človek.
3. Mám aktuálne verziu 59.00.504 EU N, mám najskôr urobiť aktualizáciu na verziu 70.00.021A a až potom na 70.00.100A, alebo môžem rovno hodiť verziu 70.00.100A?
4. V diskusii sa spomínaju tzv. "zadné vrátka". Je to len v spojitosti s AIO alebo sa to týka akejkoľvek aktualizácii Mazda Connect?
5. Je inštalácia AIO nutnosť keď chcem ísť voľbou výmeny USB modulu a nahratie firmware? Nepotrebujem žiadne iné fičúry.
Ďakujem.
Na youtube je postup jak to vyměnit. Pokud jsi manuálně zručný zabere ti to max 3 hod.ja som to overoval v Banskej Bystrici a chcú za to 350 eur spolu s robotou. Vraj to je práca na 3 hodiny. No to sa diametrálne odlišuje od toho čo čítam tu na fóre a to nie len finančne, ale aj dobou práce.
Veľmi pekne ďakujem. Tak pojdem len aktualizovať Mazda connect a počkám, kým to z Ali príde. Zobrazenie ikon ale nesúvisí s verziou firmware, či je 70.00.100A alebo 7.00.311A, ale samotným telefonóm, či?1. Je potřeba mít verzi 70.00.100A a vyšší, mám 70.00.100A a funguje to bez problémů. Novější jsem zatím nedával, čekal jsem jestli budu chtít dávat AIO tweaks, s posledními verzemi nefungují. Někdo píše, že 74.00.311A je rychlejší pří spouštění AA/CarPlay (nemám srovnání), má tady trochu větší text/písmena (jiné dpi). Záleží co komu vyhovuje - (poslední verze Android auto má u mě už lištu z ikonama na boku, není pak tolik problém místo na výšku).
2. Nejprve je nutno aktualizovat na verzi 70.00.100A a vyšší a až potom měnit USB modul (jinak to údajně nezačne fungovat).
3. Rovnou na 70.00.100A .
4. Jenom ve spojitosti s AIO tweaks (pro oficiální android auto a novým USB modulem není potřeba nic dalšího řešit, jenom aktualizovat firmware)
5. Pokud se aktualizuje firmware a vymění USB modul, není AIO tweaks potřeba. AA a CarPlay budou fungovat.
Ano, už som to študoval, preto sa mi aj tie 3 hodiny zdajú akosi veľa.Na youtube je postup jak to vyměnit. Pokud jsi manuálně zručný zabere ti to max 3 hod.
Zobrazení ikon / stavového řádku na boku souvisí se změnami v Android Auto aplikaci v telefonu (asi split screen redesign, uvolňuje se asi jednotlivým skupinám uživatelů postupně). FW si človek může aktualizovat taky sám, viz první příspěvek tématu, je to asi ta snadnější/rychlejší část.Veľmi pekne ďakujem. Tak pojdem len aktualizovať Mazda connect a počkám, kým to z Ali príde. Zobrazenie ikon ale nesúvisí s verziou firmware, či je 70.00.100A alebo 7.00.311A, ale samotným telefonóm, či?
Ano, problém "může" nastat asi jenom v případě, kdyby se dal nový USB modul ke staršímu FW.Chcem sa ešte spýtať, po aktulizácii Mazda Connect na verziu 70.00.100A a následnej výmene USB modulu kvôli Android Auto/Apple CarPlay, bude možné nový USB modul použiť na ďalšiu aktualizáciu firmware Mazda Connect napríklad na verziu 7.00.311A?
Zaujíma ma to, lebo sa uvádza, že musím spraviť najskôr update firmware a až následne vymeniť USB modul, inak by sa na novom module nedala urobit aktualizácia.
Ďakujem
Jen bylo nějaké dodatečné proclení, VAT aplikace či jiná i bezplatná procedura spojená s dovozem? Tedy prosím a děkuji.Jinak doporučuji k tomu Carlinkit A2A. Na originál storu je levnější díky 20$ slevě