• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Aktualizace systému MZD Connect s dotykovým displejem (od roku 2014)

• Vlákno založil Vlákno založil shr3k
  • Datum založení Datum založení
Ahoj,
tak se chystám na instalaci AA a dle linku na úvodní straně vyhledat poslední aktualizaci infotaimentu.
Nicméně jsem se v tom zamotal.
Mám aktuálně v autě 59.00.504, kterou ani nevidím ke stažení a předpokládám, že ta nejnovější mi nepůjde nahrát a bude to požadovat předchozí verze.
Poradí někdo, jak tedy postupovat? Co stáhnout?
Díky

Dikes. Takže 100A a pak už jen 367A.
Co znamená "už jen jeden balíček"

Mazda 3 BN

Dikes. Takže 100A a pak už jen 367A.
Co znamená "už jen jeden balíček"
Když si to přečteš pořádně a stáhneš si soubory 70.000.100A a 70.000.367A, musí ti to být jasné. Přece to tu furt nebudeme opakovat dokola. :rolleyes:

Jasný. Mě jen matlo že píšeš něco o jednom balíčku tak jsem myslel že se třeba instaluje jen jedna část z té poslední verze. Chápu tedy a díky..

Mazda 3 BN

Ahoj,upgradoval někdo z 70.000.100A na 74.00.311A? Jaké tam jsou změny? Mohu upgradovat na Mazda 6 GJ 2015 po facelitu?
Dík za info.

Ahoj,upgradoval někdo z 70.000.100A na 74.00.311A? Jaké tam jsou změny? Mohu upgradovat na Mazda 6 GJ 2015 po facelitu?
Dík za info.
Ak mas tweaky alebo chces mat, neodporucam to obnovovat este.
Zatial je moznost robit tweaky na 74.000.200 ale nie je to dostupne na internete.
Hlavnou novinkou tam je mat wireless CP/AA ale aj tak to fungovat nebude bez vymeny cmu.

ugradoval jsem infotainment z verze 70.00.335C na verzi 74.00.311A Mazda CX-5 rok 2019.
Vše bez problémů.
Žádná nová funkcionalita.

Některá vylepšení:
  • Obrazovka se spouští rychleji
  • Android Auto, CarPlay se zdá, že běží rychleji a plynuleji a stabilněji
  • Menší zpoždění
Poznámka:
  • Nejde bezdrátové CarPlay(Android Auto) pro starší vozy, musíte se upgradovat na novou generaci hlavní jednotka, abyste měli bezdrátové CarPlay(Android Auto).

Ahoj, chtěl jsem si aktualizovat systém z verze 33.00.500, tak jedu podle návodu a v diagnostické obrazovce mi to hlásí chybu B108E04 (na obrázku) zkoušel jsem to smazat ale bez úspěchu, tak bych se zeptal zdali to s touto chybou můžu aktualizovat nebo ne

3207536A-1A35-43E9-93D8-162890DDEA58.jpeg

Ahoj, chtěl jsem si aktualizovat systém z verze 33.00.500, tak jedu podle návodu a v diagnostické obrazovce mi to hlásí chybu B108E04 (na obrázku) zkoušel jsem to smazat ale bez úspěchu, tak bych se zeptal zdali to s touto chybou můžu aktualizovat nebo ne
Ano. Chyba displeje, může se projevovat různě. Samovolné mačkání na dotykové ploše, nebo naopak nemožnost ovládání.

Zobrazit přílohu 42962
Touchscreen sa da odpojit, nech to zbytocne nerobi fantomne klikanie. Aktualizovat sa da aj bez dotykoveho displeja, nic to nepokazi.

Já chtěla taky aktualizovat, ale zjistila jsem, že mám po srandě. Nefunguje mi tlačítko hudby (nejde vůbec zmáčknout), takže neudělám ten trojhmat.. Takže teď nevím, jestli by mi pomohlo, nechat to aktualizovat přímo v Mazdě (jestli to dělají stejným způsobem a tlačítko bude potřeba, tak asi taky nic), a nemám tušení, kolik by za to mohli chtít peněz, ať to zas nestojí nesmysl..

V Mazdě to přehrají přes diagnostiku a stojím to 1000Kč.

Aha, takže hádám, že jsem v dupě, pokud nevyřeším tlačítko ?

Tak nevím, mě tehdy nabízeli přehrát SW infotaimentu za 1000Kč, když jsem tam byl s nějakou prkotinou. Ale nechápu, proč by značkový servis neuměl/nenabízel aktualizaci vlastního SW. To je jakoby Win nenabízel aktualizaci vlastního systému.
Pokud vím, tak provádí instalaci AA/CP, kde jsou nuceni instalovat verzi 70, aby rozpoznal nový HW.

Back