Franc1988
nový člen
- 4
To jsem nezkoušel tenhle kabel jsem používal i nové šestce tak jsem doufal že je v pořádku zkusím ještě kabel jiný díky ?Pár lidem to tu taky zlobilo, ale myslím že byl většinou problém v kabelu.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To jsem nezkoušel tenhle kabel jsem používal i nové šestce tak jsem doufal že je v pořádku zkusím ještě kabel jiný díky ?Pár lidem to tu taky zlobilo, ale myslím že byl většinou problém v kabelu.....
Když si to přečteš pořádně a stáhneš si soubory 70.000.100A a 70.000.367A, musí ti to být jasné. Přece to tu furt nebudeme opakovat dokola.Dikes. Takže 100A a pak už jen 367A.
Co znamená "už jen jeden balíček"
Ak mas tweaky alebo chces mat, neodporucam to obnovovat este.Ahoj,upgradoval někdo z 70.000.100A na 74.00.311A? Jaké tam jsou změny? Mohu upgradovat na Mazda 6 GJ 2015 po facelitu?
Dík za info.
Ano. Chyba displeje, může se projevovat různě. Samovolné mačkání na dotykové ploše, nebo naopak nemožnost ovládání.Ahoj, chtěl jsem si aktualizovat systém z verze 33.00.500, tak jedu podle návodu a v diagnostické obrazovce mi to hlásí chybu B108E04 (na obrázku) zkoušel jsem to smazat ale bez úspěchu, tak bych se zeptal zdali to s touto chybou můžu aktualizovat nebo ne
Touchscreen sa da odpojit, nech to zbytocne nerobi fantomne klikanie. Aktualizovat sa da aj bez dotykoveho displeja, nic to nepokazi.Ahoj, chtěl jsem si aktualizovat systém z verze 33.00.500, tak jedu podle návodu a v diagnostické obrazovce mi to hlásí chybu B108E04 (na obrázku) zkoušel jsem to smazat ale bez úspěchu, tak bych se zeptal zdali to s touto chybou můžu aktualizovat nebo ne
Zobrazit přílohu 42962
Díky ?V Mazdě to přehrají přes diagnostiku a stojím to 1000Kč.
Nic takového nejde. 1000 Kč stojí aktualizace map.V Mazdě to přehrají přes diagnostiku a stojím to 1000Kč.