jirin_
výkonný člen KLANu
- 330
Myslím, že nemají. Třeba zas bude nějaký retrofit.Jako ze 2013-2018 mají Wi-Fi ale nové 2018-2021 Wi-Fi nemají? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslím, že nemají. Třeba zas bude nějaký retrofit.Jako ze 2013-2018 mají Wi-Fi ale nové 2018-2021 Wi-Fi nemají? ?
No nevím ? mám CX3 10/2020 a wifi modul tam je.. Auto normálně propojím s telefonem přes wifi... Ale nemám Android auto, právě o něm uvažuji, že bych to nechal dodělat, ale pokud bude fungovat bezdrátově...? Tak jsem zvědav.. Budu se muset na to zeptat mechanika... Snad bude něco vědět..Myslím, že nemají. Třeba zas bude nějaký retrofit.
Jistě, není to o mapách, ale o MZD Connect, jestli sis nevšiml.Mapy a MZD connect su dve nezavisle temy. Nekombinoval by som to.
ahoj.. tak jsem dnes louskal jak to bude s bezdrátovým AA/CP pro starší MZD Connect, vycházel jsem z této stránky, kde vše popisujíahojte, chcel by som si v mazde namontovať ten HW kit na AA, ale kukám že príde update na 74.00.200, ktorý prinesie wireless AA a CP, budem stále potrebovať ten HW kit, alebo počkať na update a potom sa pripojím na AA bezdrôtovo aj bez toho HW kitu ? ďakujem
Stručně česky: nepůjde to tedy na starší vozy vyrobené před 2020, protože vozidlo musí být vybaveno novým CMU (výroba vozu 2021+). Musel by se vyměnit celý CMU...WIRELESS Carplay is ONLY INCLUDED WITH 74.00.230A FIRMWARE for your region which is also a normal Update progression from the now outdated 70.00.367A...as of today (May 10, 2021) 74.00.230A is only available for NA N.
HOWEVER one Must Also Purchase a New CMU from a 2021 Model for a Wireless CP spec car and CMU as not ALL 2021 Models come standard from factory with WCP CMU.
WIRELESS CARPLAY WILL NOT WORK ALONE WITHOUT 74 Firmware and NEW 2021 CMU (meant for WCP), as far as I know those TWO things are all that are required, the Firmware is Free and New CMU is about $1,200 to $1,500 USD.
Aha no takže stále mám šanci ?výše uvedené se týká staršího MZD Connect, který se aktuálně montuje do 2 DJ, CX-3 DK, 6 GL a MX-5 ND. Ty máš novější MZD Connect 2 a tam nevím jak to je....
jak kdyby iOS byl kdovícoJeště u Androidu bych to nějak pochopil ty krabičky, tam jsou uživatelé zvyknutý na lecjaký prasárny, ale na CP tohle nepatří.
Určitě chci origo řešení bez bastlení krabiček, které pak nefungují jak mají.