• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Aktualizace systému MZD Connect s dotykovým displejem (od roku 2014)

• Vlákno založil Vlákno založil shr3k
  • Datum založení Datum založení
Ahoj,
nějaké postřehy z poslední verze? Teď se mi stalo, že při zařazení zpátečky to nezobrazilo kameru. Prostě byl vidět stále původní obraz (navigace, menu, hudba...cokoli). Jeden start auta nepomohl a až ráno po startu to opět běží jak má. Tak to asi nechám přehrát ačkoli nic nezlobí, ale nevím jakou verzi zvolit (chystám se v brzké době na instalaci modulu AA v Carstar).

Pokud se to kousne, je nutné čekat cca 20 minut.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud se chystáš do CarStaru na AA tak ti tam dají poslední verzi OS.

Ahoj pani..mam dotaz..lze se nekde docist co ktera novejsiho verze SW opravuje ci jestli prinasi nove funkce..mam na voze stale puvodni firmware z tovarny a update funkci od Shr3ka ( a vse bezi stale na 100procent), ale preci jen 3 roky uplynuly a mozna by to stalo za aktualizovat. predem diky za radu tem, kdo s tomto tematu citi doma :)

To bude těžká volba, zda si nechat starý FW s AIO, nebo jít do nového.

To bude těžká volba, zda si nechat starý FW s AIO, nebo jít do nového.

Já rozchodil AIO na fw 70 skrz sériovej přístup, ale šlo to hrozně pomalu, tak jsem se toho zbavil.

Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk

Hm, to s tím novým FW 74.xx.xxx vypadá zajímavě. Jak se dá pozdat, zda-li CMU jednotka v autě je BT CMU, což tam zmiňují... ?

Chci se zeptat, pozoroval jste někdo na verzi firmware 70.00.352, že by vám nesly nastavit hodiny. Po vypnutí motoru se mi resetují na hodnotu 13:00.

Z 2.4 Ghz bych mel obavy. Ja poridil Aawireless. Borec tam prave 2.4 Ghz resil a pristoupil na reseni s 5 GHz. Ale jsem zvedavej. Treba to bude nakonec stacit. Kez by jeste pridali sipky z navigace na HUD.

Vidím, že to je jen na Android? Docela šikovná věcička, pokud to šlape. Já mám v nejbližší době v plánu dodělat CP, ale pravdou je, že to neustálé připojování na kabel mě moc nebere.

Vidím, že to je jen na Android? Docela šikovná věcička, pokud to šlape. Já mám v nejbližší době v plánu dodělat CP, ale pravdou je, že to neustálé připojování na kabel mě moc nebere.

Jo, je to jen pro AA. Kabel jsem vyreseli tak,ze jsem tam natahl kvalitni magnetickej. Ale i tak me to nebavilo porad to pripojovat.

Jo, je to jen pro AA. Kabel jsem vyreseli tak,ze jsem tam natahl kvalitni magnetickej. Ale i tak me to nebavilo porad to pripojovat.

Ale našel jsem na ali i fičuru pro jablka za cca 2k wireless activator.. a telefon nemusi byt na kablu. Zacinam silne uvazovat.

Back