Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Diky...skoda, cekal bych,ze to bere z auta, takhle musi byt tel. blizko GPS signalu(okno) a pak uz tam rovnou mohl byt jen tel., trosku postradam smysl pouziti navigace z tel. :-/Bere se to z GPSky mobilu
Ale pokud mas iPhone a zobrazuje se ti na CarPlay rychlost, je GPS braná z auta, přesněji z dat auta. Tuším, že GPS z auta pro CP nějak funguje.
Ahoj,
Ugrade firmware budu dělat první a potřeboval bych si ujasnit pár věcí:
Mám verzi 59.00. 443.
1. Kde stáhnu všechny oficiální verze firmware?
2. Zadní vrátka je "SSH_bringback" ?
3. Jak mohu poznat, že je správně nainstalován "zadní vrátka", když bych chtěl na verzi 502 a výš?
4. Zadní vrátka se nesmažou ani reinstalací firmware. Jak jej lze odinstalovat ručně?
5. Jakou verzi mě doporučíte, která je nejstabilnější a maximálně podporuje AA?
6. Vrátit MZD do původního stavu před instalací AIO = MZD AIO-TI / Uninstall ALL nebo AIO = MZD AIO-TI / Full system restore a nebo reinstall firmware? Je ještě mezi nimi rozdíl? Jaký mi doporučíte?
.
Vady po nainstalování AIO 2.8.4.-1:
MZD se celkově zpomalil zvlášť po 1. nastartování
Po nastartování se pákrát "restartuje" obrazovka
Radio naběhne až po 10-15 s, nereaguje hned změna hlasitosti
Bluetooth - spotify, také naběhne pomalu a zpočátku se hudba trhá, opakuje apod.
Při spuštěné zadní kameře a poté zařazení 1. stupně obrazovka MZD občas zčerná a lze opravit jen znova zpátečka nebo vypnout motor / trojhmat
Zpomalená obrazovka couvajících čídel.
AA jsem přes WIFI nerozjel, asi musím nainstalovat i AIO Teaks App, abych pustil server?
-> to platí asi o pro CASTSCREEN-receiver?
AA pře kabel funguje i s HUD displejem, ale při ukončení couvání se AA nespustí zpět..
Zkusil jsem vytáhnout SD kartu s mapami, že by na to mohlo mít vliv, ale bohužel.
Díky moc za zodpovězení všech otázek. Věřím, že to pomůže i ostatním
Myslím, že Google Maps s autom komunikuje lepšie, pretože navigácia pokračuje aj v tuneli (tak ako orig. navigácia). Waze len stratí signál a ostane stáť na mieste.Mazdar vsem,
jen takovy, mozna trosku mimo dotaz, ale pokud mam navigaci Waze/Google maps pres CarPlay/AA, GPS data se berou z GPS telefonu nebo GPS auta?
To ze se google mapy neseknou v tunelu jako waze, je podle me dany tim, ze v googlu pri programovani vic premysleli. V tunelu GPS signal neni. Waze zo neresi a proste prestane navigovat. Google mapy jsou chytrejsi a po urcitou dobu (tipuju minutu), predpokladaji, ze urcitou rychlosti pokracujes v ceste dal. Kdyz rychlost dodrzis, tak ti google mapy vcas zahlasi, kam mas po vyjezdu z tunelu pokracovat. Waze ceka,az chytne signal a zahlasi to az potom, coz je naprd,kdyz hned po vyjezdu z tunelu je nejaka odbocka. Musis pak hodne zpomalit a cekat, az se chytne a zahlasi ti. Jeden z duvodu,proc nepouzivam waze.Myslím, že Google Maps s autom komunikuje lepšie, pretože navigácia pokračuje aj v tuneli (tak ako orig. navigácia). Waze len stratí signál a ostane stáť na mieste.
Netestoval som však Google Maps v tuneli bez pripojenia k autu, či si náhodou len nepomáhajú signálom BTS...
Orig. navigácia pravdepodobne pracuje aj s tachometrom, takže vie presne, kde sa nachádzaš (koľko metrov si prešiel v tuneli). Keď som naposledy šiel cez tunel a používal Google Maps cez Android auto, kvôli premávke bola znížená rýchlosť, ale aj napriek tomu mi navigácia ukazovala vzdialenosť vcelku presne. Preto si myslím, že buď taktiež pracujú s údajmi z tachometra, alebo s údajmi z BTS (v Prahe očakávam príjem signálu z rôznych BTS pri rôznych výjazdoch z tunela, takže možno to postačuje na upresnenie polohy).To ze se google mapy neseknou v tunelu jako waze, je podle me dany tim, ze v googlu pri programovani vic premysleli. V tunelu GPS signal neni. Waze zo neresi a proste prestane navigovat. Google mapy jsou chytrejsi a po urcitou dobu (tipuju minutu), predpokladaji, ze urcitou rychlosti pokracujes v ceste dal. Kdyz rychlost dodrzis, tak ti google mapy vcas zahlasi, kam mas po vyjezdu z tunelu pokracovat. Waze ceka,az chytne signal a zahlasi to az potom, coz je naprd,kdyz hned po vyjezdu z tunelu je nejaka odbocka. Musis pak hodne zpomalit a cekat, az se chytne a zahlasi ti. Jeden z duvodu,proc nepouzivam waze.
Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk
Ahoj,
Ugrade firmware budu dělat první a potřeboval bych si ujasnit pár věcí:
Mám verzi 59.00. 443.
1. Kde stáhnu všechny oficiální verze firmware?
2. Zadní vrátka je "SSH_bringback" ?
3. Jak mohu poznat, že je správně nainstalován "zadní vrátka", když bych chtěl na verzi 502 a výš?
4. Zadní vrátka se nesmažou ani reinstalací firmware. Jak jej lze odinstalovat ručně?
5. Jakou verzi mě doporučíte, která je nejstabilnější a maximálně podporuje AA?
6. Vrátit MZD do původního stavu před instalací AIO = MZD AIO-TI / Uninstall ALL nebo AIO = MZD AIO-TI / Full system restore a nebo reinstall firmware? Je ještě mezi nimi rozdíl? Jaký mi doporučíte?
.
Vady po nainstalování AIO 2.8.4.-1:
MZD se celkově zpomalil zvlášť po 1. nastartování
Po nastartování se pákrát "restartuje" obrazovka
Radio naběhne až po 10-15 s, nereaguje hned změna hlasitosti
Bluetooth - spotify, také naběhne pomalu a zpočátku se hudba trhá, opakuje apod.
Při spuštěné zadní kameře a poté zařazení 1. stupně obrazovka MZD občas zčerná a lze opravit jen znova zpátečka nebo vypnout motor / trojhmat
Zpomalená obrazovka couvajících čídel.
AA jsem přes WIFI nerozjel, asi musím nainstalovat i AIO Teaks App, abych pustil server?
-> to platí asi o pro CASTSCREEN-receiver?
AA pře kabel funguje i s HUD displejem, ale při ukončení couvání se AA nespustí zpět..
Zkusil jsem vytáhnout SD kartu s mapami, že by na to mohlo mít vliv, ale bohužel.
Díky moc za zodpovězení všech otázek. Věřím, že to pomůže i ostatním
Dá se nastavit, aby bylo android auto v češtině, ale telefon v angličtině? Jde mi o to, že zítra si jedu pro bazarový telefon (S10 5G), který je prý jen v angličtině. Borec koupil nějakou zahraniční verzi a ta prý byla blokovaná na naše operátory, tak u samsungu nechal za pár tisíc přehrát SW a oni prý chtěli dalších 1.000 navíc za češtinu, což odmítl, takže telefon je jen v angličtině. Dá se prý přidat jiný jazyk, ale čeština "není zařazená mezi primární jazyky a proto je většina popisků v menu v angličtině a jen některé v češtině" - takto nějak mi to říkal. Android auto určitě musí být v češtině, protože jinak nerozumí českýmu hlasovýmu vstupu.
Já teda droida nemám několik let,ale zdá se mě to jako nějaká hovadina,čeština je snad v základu ve všech droidich telefonech a pokud teda ne tak určitě půjde ze sammobile stáhnout firmware a přeinstalovat
Ano, FW se přeinstalovat dá. Našel jsem si na to aplikaci, ale zatím se mi nepodařilo zjistit označení modelu, tak nevím, jestli je ke stažení. V každém případě v základu čeština být nemusí. Problematika je popsána zde. I kdybych telefon přepnul do češtiny, radši bych ho nechal v angličtině a jen AA měl v češtině. To by bylo ideální. Českým překladmů nevěřím a mám radši anglické.
Pokud nebude nějaká významná změna v novych vydáních, tak to tam nechci.
Sent from my iPhone using Tapatalk