Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj,
Vím, že se můj dotaz nebude týkat MZD Connect, ale nechtěl jsem kvůli tomu zakládat zcela nové vlákno.
Dnes jsem si chtěl nahrát nové mapy na SD kartu pomocí Mazda Toolboxu, ale vyskočila mi hláška, že byla tato akce zablokována.
Je zde někdo takový kdo má podobný problém ?
Hláška mi vyskočila na Win10
Zobrazit přílohu 21195
asi jsem slepy, ale zadne odblokovat tam nevidim.Klikněte prav tl.myši na ten Mazda-Toolbox-inst.exe, dejte vlastnosti a tam zaškrtněte odblokovat. Pak to již půjde spustit.
Jak to myslíš, že nefunguje zvuk? A čím se liší ten layout? Já myslel, že layout určuje aplikace v mobilu...Mám 70.00.100 a neofic AA z AIO nefunguje. Verze AIO 2.8.4 a tam je tuším AA v1.11. Je na to zadanej bug, řeší se to. Věřím, že se to (snad brzo) vyřeší. Spustit to jde, ale nefunguje zvuk. Oproti ofic. AA umí ukazovat šipky na HUD, je to dotykové a hlavně funguje přes wifi. Layout se prý nepatrně liší.
Myslim to tak,ze nefunguji hlasovy pokyny. Nic nejde slyset. Takze k nicemu. Vic jsem na tom netestoval.Jak to myslíš, že nefunguje zvuk? A čím se liší ten layout? Já myslel, že layout určuje aplikace v mobilu...