Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vcera som bol v mazde dokupit nejake prislusenstvo a chcel som dat prehrat software,nakolko mi zamrzol infotainment system a nenabehol ani po vyp/zap motora.po prevereni zistili ze mam v aute vyssiu verziu ako je dostupna v mazde.
Neriesili to.ak sa to zopakuje,tak to budu riesit.
By ma zaujimalo ci existuje nejaky reset v kombinaci tlacitiek v stredovej konzole
Dělal sis to sám, nebo v servisu? Já byl nedávno na garančce a novou verzi mi tam nedali, mám tam verzi 53...... Člověk, aby je o všechno extra žádal, už mi fakt serou, hlavně že za kontrolu karoserie si naúčtujou 8 stovek.Já jsem si také aktualizoval na verzi 70. Podle mě startuje systém svižněji a i některé chyby jsou pryč. Třeba na verzi 5x se mi často stávalo, že navigace neukazovala na HUD displeji od verze 70 se tento problém u mě už nevyskytnul.
Já jsem si také aktualizoval na verzi 70. Podle mě startuje systém svižněji a i některé chyby jsou pryč. Třeba na verzi 5x se mi často stávalo, že navigace neukazovala na HUD displeji od verze 70 se tento problém u mě už nevyskytnul.