Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No mne sa tá 70.xx zdá hodne rýchlejšia ako 59.xx. Pri štarte určite, možno keď je tam zapojený telefón s CarPlay (čo ho trochu brzdí) tak vtedy je to možno na úrovni predchádzajúcej verzie....což mohl vyřešit obyčejný restart v původní verzi. Navíc se mne to děje i u 70ky
Svižnější to určitě není. V lepším případě stejná rychlost.
Pokud si vzpomenu a budu v sobotu na srazu a bude tam nějaká trojka se starou verzi FW, můžeme porovnat rychlost na vlastní oči.
Tak sem pak dejte výsledek
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Jo výsledek. No měřili jsme to s kolegou a on čekal asi 40s nebo tak nějak. Já 3s
Je tam oprava chyby minimálně ta, že pokud jsem měl přepnutý na zdroj audia na AA, puštěnou navigaci, tak občas pokud něco řeklo, přeplo to na rádio, což mě vytáčelo, protože jsem to musel přepnout zpět. Už nevím, jestli to dělal jen waze nebo i mapy. O víkendu jsem tam hodil verzi 70....100A a už se to zdá být ok.70.00.100A mam nainstalovanu... oproti 70.00.21A nepozorujem ziadnu zmenu...
Pokud nehodláš používat AA, tak si v70 klidně nainstaluj. Ve verzi 70 totiž AA od AIO nebude fungovat správně. Nefunguje zvuk. Mám to vyzkoušený. Je to známej bug a s opravou bych tak rychle nepočítal, protože aktuální vývojář AIO nemá novou usb jednotku a prý zatím neuvažuje o updatu na v70. Můžeš zkusit. Downgrade na nižší verzi prý není problém. Horší by to bylo, kdybys měl nainstalovanou i tu novou usb jednotku. Tam prý už downgrade udělat nejde, ale to jsem nezkoušel.ahoj, když nainstaluji AIO a z verze 59.00.443 EU N aktualizuji na posledni verzi 70.00. xy, tak není to nic proti ničemu?
Zjistí servis, že mám AIO resp. je to na zánik záruky?
Díky
Stary SW (starsi ako 70) nepozna novy HW, nenacita z USB kluca ani FW na aktualizaciu. Preto v navode na instalaciu pisu, ze najprv updatnut FW a az ked je 70+ davat novy HW.Horší by to bylo, kdybys měl nainstalovanou i tu novou usb jednotku. Tam prý už downgrade udělat nejde, ale to jsem nezkoušel.
Já nahrával USB přístup přes Serial rozhraní (USB TTL modul) do MZD minulý týden.Dělá tady někdo, případně zná někdo někoho nebo nějaký servis (ideálně Severní Morava), kde mi do MZD Connect přes sériové rozhraní nahraje autorun script? Bohužel mám už verzi 59.00.502.
Já nahrával USB přístup přes Serial rozhraní (USB TTL modul) do MZD minulý týden.
Měl jsem tam už fw. 70.000.100 ze servisu a nemohl jsem tím pádem nahrávat MZD-AIO přes USB stick.
Nejdřív jsem udělal dovngrade na 59.00.545 (níž pod 59.00.502 to nejde). To jsem dělal aby mi tam šlapal dobře Android Auto. A pak už jen to nahrání scriptu přes Serial port do MZD. Dá se to udělat dost rychle včetně vytažení MZD z přístrojové desky, když už člověk ví kam šáhnout. Komplet práce včetně programování do půl hodiny. Náklady na USB TTL cca 30.- Kč
Všechno se dá načíst na
https://mazdatweaks.com/ respektive k serial přímo tady https://mazdatweaks.com/serial/
Vsak tema muzes klidne zalozit i sam. Treba to mohlo byt i prave timto dotazem.Chtěl bych se zeptat, jestli by nestálo za to založit nové vlákno přímo na Aplikace AIO tweaks.
Aby se vyjádřili uživatelé, kteří používají AIO, jaký tweaky si nainstalovali a jaké mají zkušenosti, které tweaky odinstalovali, že jsou k ničemu atd.
Vsak tema muzes klidne zalozit i sam. Treba to mohlo byt i prave timto dotazem.