V AutoChodura jsem dával stříkat spodek a dutiny minulý týden na svojí M6 GJ a můžu jen doporučit, rozhodl jsem se pro ně na základě referencí v tomto vlákně, někdo je tu doporučoval a dával i foto jejich práce.
V jiných, menších servisech měli s nástřiky plno na několik měsíců dopředu, tady mi dali termín hned na následující týden ? Trvalo to celkem 2 dny (dopoledne 1. den přistaveno, 2. odpoledne hotovo), vosk z dutin je lehce cítit ale nic hrozného a hlavně neteče několik dní jak jsem zažil předtím, takže po příjezdu domů stačilo jen otvory ve dveřích a prahy pod nimi otřít technickým benzínem a bylo hotovo.
Je u nich i možnost zapůjčit náhradní vozidlo, ale je třeba si ho předem objednat - já to neudělal a jen díky štěstí jsem nejel domů mastnou tyčí ?
Stálo mě to 8000 i s geometrií a náhradním autem na 2 dny, cena se může lišit podle toho, kolik spotřebují materiálu a samozřejmě jaké a jestli vůbec zvolíš náhradní vozidlo.
Trvanlivost nástřiku by měla být 4 roky, pak je potřeba nechat nástřik zkontrolovat a případně lokálně opravit.