Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mě to dávali na silikon jako každému tady Výměna bez proplachu jsou vyhozené peníze.ahojte, chystám sa meniť olej v at, našiel som v ponuke filter aj s tesnením vane ale technik v autorizáku ma presviedča, že vaňa je na silikóne, čo sa mi nezdá. Olej mi odporúča origo total ATF-FZ, náplň 6l (bez preplachu). Viete mi poradiť, aký je teda vlastne postup. Dík
Taktéž velká spokojenost, jak s GJ tak GLDnes provedena první výměna oleje v A/T v APP. Stav tachometru cca 83.500 km. Přístup přijímacího technika naprosto v pořádku, vše vysvětlil a na můj dotaz, zda mi pořídí fotodokumentaci a video, okamžitá odpověď, že není nejmenší problém. Hotovo k vyzvednutí za cca 3 hodiny, kvůli vytvrdnutí silikonu / těsnění. Při vyzvednutí mě vzal přímo do dílny za techniky a ukázal mi starý filtr a bordel co byl na magnetu. Zde jsem se dozvěděl další podrobné informace přímo od techniků, kteří výměnu prováděli. Opět vše zdokumentováno - viz foto / video. Přikládám i ofocenou fakturu. Za mě naprostá spokojenost a doporučení !!!
Olej dle technika byl prý ještě celkem v pořádku, ale jak je vidět na magnetu, tak bordel tam je. Další výměnu doporučili v intervalu 60tkm. Tyto převodovky jsou prý naprosto spolehlivé, důležitá je prevence v podobě údržby výměny oleje. To jen vsuvka pro některé zdejší pochybovače a škarohlídy tipu @Joe a jemu podobných...
PS: poznámka k videu - starý olej je vypuštěn až když začne vytékat modrá kapalina, nový olej je připraven v pravé části zásobníku
Mazdáár,ahojte, chystám sa meniť olej v at, našiel som v ponuke filter aj s tesnením vane ale technik v autorizáku ma presviedča, že vaňa je na silikóne, čo sa mi nezdá. Olej mi odporúča origo total ATF-FZ, náplň 6l (bez preplachu). Viete mi poradiť, aký je teda vlastne postup. Dík