Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Záleží i jak moc závodíš.Vyzera to tak, ze pri zabehu je bordelu viac a potom uz to spini menej.
Byl jsem tam někdy v srpnu, udělali to za 2,5 hod., stihl jsem si dojít pod magistrálou do OC Arkády na kafe. Zacáloval jsem 10 900 - pozor, buď cash nebo okamžitým převodem na účet, žádné kreditky. Bylo to ve 125 tis. km, po skoro 65 tis. ,kdy mi to dělal někdo jiný. A spokojenost, měl jsem poté pocit, že je převodovka tišší a řazení je hladší. Ale možná jsem si to jen vsugeroval.Zítra valím do APP Praha na první výměnu (po 60K) oleje v automatu. Auto řadí bez problémů, ale po prolejzání fór jsem usoudil, že je čas holce dopřát menší údržbu. Pokud to bude zajímavé, dám další info.
Na to je velice jednoduchá odpoved - mela by si koupit auto s MT. Ale to by nemeli v APP co zrat, chapu...Po pár minutách diagnostikována porucha mechatroniky, cena opravy cca 80K. Zoufalá paní se ptala, jaké by si měla koupit auto, aby se tomuhle vyhnula.
jakoukoliv Toyotu/Lexuse s e-CVT. Jednodužší jsou už jen dvě ozubený kolečka proti sobě. Olej v tom vymění v každym servisu za normální peníze a pokud tam nějaký ten olej bude, tak to nemůže zničit snad ani debil.... Zoufalá paní se ptala, jaké by si měla koupit auto, aby se tomuhle vyhnula. Technik chvíli přemýšlel,....
Mám dojem, že paní o manuál zájem neměla. Ale po Praze je za mne lepší CVT nebo planetovka s hydroměničem, jako má Mazda. Kolony tomu nevadí, klidně si to popojíždí. Stejně mám dojem, že ty DSG převodovky ničí hlavně městskej provoz.Na to je velice jednoduchá odpoved - mela by si koupit auto s MT. Ale to by nemeli v APP co zrat, chapu...
Ja som sa tu minule dozvedel že u Mazdy je predpísaný interval na olej MT prevodovky 180tkm a ľudia píšu že ide ťažšie radiť napríklad...Ahoj vespolek .. možná se to někde řešilo ale já to nenašel .. mám najeto cca 120 tis. .. olej v převodovce jsem neměnil.
Poslední cca měsíc mi občas auto při řazení nahoru zacuká .. nesetkal se s tím někdo ?
Předem díky za informace a rady.
Ještě doplnění .. mám 2.5 automat
super, dík za tipPoužil jsem Victor reinz Reinzosil. Vanu jsem rukou lehce dotáhl,nechal chvíli zavadnout a pak dotáhl na moment. Po pár hodinách jsem nalil olej a jel. Vše ok.
Pozor na plochy kde je silikon nesmí stéct ani kapka oleje. Z automatu dlouho stéká.
Tak ještě doplnění, kdyby měl někdo stejný problém - v servisu v Mazdě mi přeprogramovali jednotku převodovky a převodovku zkalibrovali a auto zase řadí jak novéAhoj vespolek .. možná se to někde řešilo ale já to nenašel .. mám najeto cca 120 tis. .. olej v převodovce jsem neměnil.
Poslední cca měsíc mi občas auto při řazení nahoru zacuká .. nesetkal se s tím někdo ?
Předem díky za informace a rady.
Ještě doplnění .. mám 2.5 automat