Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No přihodím svoji špetku do mlýna, není Bose v Mazdě jako Bose v Mazdě, v RX8 hraje Bose o level jinde než bose v 6 GH, byl jsem z toho docela v pasti po koupi 6ky.
Tak u 6ky predevším první bouchne zesák a nehaje vůbec nic což se u te me stalo již po necelých 50tis.km.Dokud se ti nepotrha ta papirová membrana, je to ješte v cajku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tak u 6ky predevším první bouchne zesák a nehaje vůbec nic což se u te me stalo již po necelých 50tis.km.
Ano, souhlasím jen jsem narážel na to, že víme že Bose v GH hraje "na pendrek" to ovšem neznamená, že to tak je i v ostatních modelech, říkám v RX proti tomu hraje opravdu lépe a to znatelně. Jak hraje Bose ve trojce mám taky představu pač s G165 jezdí otec a tak strašné jak v GH to není naopak zas tak dobré to taky není možná to hraje jako ta 6ka a tebou zmíněné repro.@Macyn on je problém právě v tom že člověk nemusí mít sluchátka za 30 a super sluch aby poznal rozdíl např oproti základní řadě reproduktorů. Výměna 6 reproduktorů u GH za celkem 2000 Kč udělá znatelný rozdíl v prokreslenosti a čitelnosti zvuku. Vysoká hlasitost nebo hutný basy nejsou to jediný co se u hudby řeší....
@MichalP rocková hudba je po vážné hudbě nejnáročnější na detail. Naopak techno, house, trance apod jsou docela nenáročné na detail a čitelnost reprodukce
Já teda v autě Bose mám.. že by to byla nějaká výhra to neříkám. Naopak čím déle to ho mám tím větším zklamáním to je.. Nepovažuji se za hifistu, ale k muzice a zvukové technice mám asi blíž něž běžný smrtelník..Ja naopak s BOSE v mojom GH problém nemám. Telefonovanie cez BT v poriadku, zvuk z repro dobrý. Tiež počúvam viac-menej rock a metal, a detailov počujem dosť. Ja mám rád vyrovnaný zvuk, takže BOSE (nielen v aute) nie je pre mňa žiadny etalón vynikajúceho zvuku. V podstate je zvuk v mojom aute prebasovaný aj pri nulovom subwooferi a uvítal by som trošku lepšie stredy. Ale tak muziku v aute mám len ako podmaz k šoférovaniu, často cestujem s vypnutým rádiom. Za mňa v pohode.
Já jsem s Bose na to, že poslechovou místností je auto a ozvučnicemi dveře, dosti spokojen. V GH (po FL - nevím, jak před FL) to ani tolik nedrnčelo jako v GL. Ani vytlumení dveří neodstranilo drnčení, ale jinak pomohlo. Asi budu muset požádat švagra s dobře vybaveným XC60, jestli bych mohl porovnat. Co jsem jezdil OIII a Superbem III, tak Bose Mazdy je o dost lepší. Ale nejspíš tam nebyly ty nejlepší škodovácké aparatury od Cantonu. Nějakou jinou prémii jsem neslyšel.Nie, nie je to výhra a mohlo by to byť samozrejme lepšie. Rozmýšľam, že je pravda, že ten zvuk je dostačujúci jedine ak sedíš vpredu. Cestujúci na zadných sedadlách sú na tom horšie. Vtedy zvyknem presúvať balanc dozadu, ale potom strácam aspoň tie aké-také stredy a výšky vpredu. Ale tiež by ma zaujímalo to porovnanie s tým, čo má @no_hits
Mně se to takhle nahodilo snad pětkrát. Den ticho a pak zesilovač hrál třeba měsíc. Nakonec skutečně odešel a šel na opravu.Ahoj, začnu tím že jsem si podrobně přečetl příspěvky v této diskuzi i na zahraničních fórech než jsem napsal dotaz.
V pátek během parkování přestala hrát hudba v mé Mazdě GH kombi. Znělo to jako když vytrhnete aparaturu ze zásuvky. Prásk a konec.
Druhý den za světla jsem zkoušel pojistku BOSE ve skřínce u motoru. Je v pořádku. Zkoušel jsem i další věci v průběhu víkendu ale bez výsledku.
Z diskuze jsem pochopil že půjde zřejmě o zesilovač a už jsem byl připraven ho poslat na opravu.
Dnes ráno jsem nastartoval a začala hrát hudba. Prý je časté že toto stává.
Můj dotaz tedy zní: co teď? Nechat to hrát dokud ten zesilovač neodejde úplně? Nebo to řešit už nyní? Dá se to nějak zachránit? Bývá to někde něco jiné než zesilovač či pojistka?
Díky všem. Evidentně tu má hodně lidí s tímto zkušenosti.