TomOva
nový člen
- 2
View media item 5151Zdravím Vás. Prvni garančka Mazdy3 (2019) za 7707 Kč, v ceně čištění brzd, geometrie, kontrola karoserie ... to je u této prohlídky běžné?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
platit to pochopitelně nemusíš, já tuto položku třeba odmítl. novější auta už stejně nebudou v době krytí záruky reznout... jsou to vyhozený peníze nebo spíš příspěvek servisu na provozkontrola karoserie za 700 Kč
kde jsi byl? Já 1 garančku platil u Wágnerové Tábor na Mazdu 6 2.5 4053,-Zdravím Vás. Tak já dnes opravdu kulil oči. První garanční servis Mazda 3 (nové auto r.v.2019) = 8 000 Kč !! Nedovedu si představit ty částky v případě nějaké poruchy nebo výměny součástek.
Já 1 garančku platil u Wágnerové Tábor na Mazdu 6 2.5 4053,-
To je fakt, chybí tam sleva 20 % na olejový filtr a zátku. Proč jsi to platil?Byl jsem minulý týden v Auto Efekt Zlín pouze na výměnu oleje na Mazdě 3 BM 2014.... faktura na 3939,- Kč mne popravdě nemile překvapila. Před rokem výměna oleje v Bošině byla o 1700,- Kč levnější! V Bošině jsem dostal menší slevu v rámci programu Mazda Fair Service, ve Zlíně jsem žádnou slevu nedostal.
Zobrazit přílohu 33239
Protože jsem blbec a nezkontroloval jsem si to. To mám poučení pro příště.To je fakt, chybí tam sleva 20 % na olejový filtr a zátku. Proč jsi to platil?
Ona se docela nabízí otázka, jestli Bošinovi “nedojeli” m.j. na nízké ceny. Sice se mluví o vztahových důvodech, ale možná, že peníze byly až na prvním místě, jako obvykle...Byl jsem minulý týden v Auto Efekt Zlín pouze na výměnu oleje na Mazdě 3 BM 2014.... faktura na 3939,- Kč mne popravdě nemile překvapila. Před rokem výměna oleje v Bošině byla o 1700,- Kč levnější! V Bošině jsem dostal menší slevu v rámci programu Mazda Fair Service, ve Zlíně jsem žádnou slevu nedostal.