Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Rozhodne bych se Toyoty nebal a hybridu od nich taktez ne..narozdil od ostatnich s nim maji zkusenost pres deset let. A navic nova Corrolla co nyni prijde.... treba v te tmave vinove barve s cernou strechou ve verzi hatchback.. je i po designove strance zvenci/ uvnitr velmi pohledna. Jen skoda, ze pro evropsky trh nebude k dispozici ten silnejsi dvoulitr s hybridem.S ohledem na to, ze jsem po skoro deviti letech zmenil misto vykonu prace a presunul jsem se v Praze blize do centra, tak zacinam regulerne pokoukavat po nejakem hybridu, se kterym bych u prace i zaparkoval.
Co rikate na novou Rav4 nebo Corollu? Sice se vlastne jeste ani jedno u nas neprodava, ale prijde mi, ze se Toyota trosku vic designove odvazala. Samozrejme extra u te Ravky to bude dost subjektivni, ale ja mam rad hranate tvary, takze ... . Ma nekdo zkusenosti s kvalitou Toyoty nebo jezdil s hybridem?
Ja zase mel informace (primo od dealera), ze u nas ten dvoulitr bude. Nebo to znamena, ze dvou litru bude vic a my ten nejsilnejsi nedostaneme?... Jen skoda, ze pro evropsky trh nebude k dispozici ten silnejsi dvoulitr s hybridem. ...
ma to zrychleni na 100 pres 8 sekund, ale to nezni nijak desive. Ale s e-CVT jsem jeste nemel tu cest.
Ano dvoulitr to mozna bude objemem..ale je tam vice vykonovych verzi pokud se dobre pamatuji a tu nejsilnejsi americkou evropa samozrejme kvuli emisim nedostane. Uvidime za par mesicu.Jsem to jen tak nadhodil a zda se, ze tu lidi fakt zkusenosti maji, prima. Rikal jsem si, ze bych se aspon v tom hybridu treba jizdne uklidnil a nejezdil jak silenec . Jakoze ne, ze by se nedalo i s pomalym hybridem, ze jo. Ale zase mi nerikejte, ze ta Rav4 nebo Camry s vykonem pres 220 koni budou slimaci. Okej, ma to zrychleni na 100 pres 8 sekund, ale to nezni nijak desive. Ale s e-CVT jsem jeste nemel tu cest.
Ja zase mel informace (primo od dealera), ze u nas ten dvoulitr bude. Nebo to znamena, ze dvou litru bude vic a my ten nejsilnejsi nedostaneme?
Vyzkoušej a uvidíš. Lidová moudrost praví, že "leták snese vše". Mně to auto přišlo neskutečně zdechlé. Těch 8 sekund tomu naměřili možná když to rozjeli na vrcholu Fuji. Já začínám po očku sledovat XC60 T8, ale finančně to bude tak na T5 maximálně. Nebo koupit nějakou T6/T8 předváděčku. Ale to je taková moje klasická hra, která může dopadnout všelijak. Rozhodně si počkám na novou generaci Mazdy 6 a pak se uvidí.
Proto pokukuju pomalu i po OutbackuPOkud nebude nova M6 s benzinem v AWD
Urcite bez ,protože jestli uvazujes o hybridu tak Toyota/Lexus je nejlepší volbaKazdopadne se urcite pojedu s Toyotou svezt, at to vidim.
Hybrid má být v 2019 i Subaru XV...V60 CC je sice super, ale jednak je stale dost cenove mimo muj svet a potom mi tenhle hybrid nepomuze s parkovanim v Praze.
Kazdopadne se urcite pojedu s Toyotou svezt, at to vidim.
Koukam mame vsichni podobne uvazovani to benzinove Volvo V60 je vice nez povedene rodinne reseni..jen ta cenovka neni pro normalne vydelavajici lidi..uz by to bylo financne na ukor neceho jineho.V60 CC je sice super, ale jednak je stale dost cenove mimo muj svet a potom mi tenhle hybrid nepomuze s parkovanim v Praze.
Kazdopadne se urcite pojedu s Toyotou svezt, at to vidim.