Pepajosef
výkonný člen KLANu
- 453
No myslis, ze jizdne budes C-HR zklaman.. je to snad nejlinejsi auto co znam.. i kdyz vsichni vime proc. Podvozkove a odezvou rizeni to take neni slava.. Ale neni na vlastni zkusenost..ja jsem dost narocny uzivatel/hodnotitel vozidelTak jsem se byl vcera podivat znovu v Toyote, prosedal jsem si tam vsim moznym Yaris, Auris, RAV4, C-HR, protoze obchodik nemel cas. A teda z tech interieru jsem moc uneseny nebyl. Designove to moc nehodnotim, ale materialove docela velke kusy tvrdych plastu, takova jakoby obycejna tlacitka. No musel jsem si vlastne nakonec vzpomenout, ze jsem se asi moc tou stredni tridou (Mazdou 6) uz rozmazlil.
Nakonec by se mi z toho nejvic libilo C-HR, materialove/designove. Samozrejme prostorove je to docela vevnitr male (teda na moje jezdeni do prace by urcite stacilo ).
Tak jsem jeste zvedav, jak ten hybrid jezdi. To si jeste zkusebni jizdu budu domlouvat (se "starou" RAV4).
Mimochodem na Camry je ted 15% (akcni) sleva. To mi rekli uz minule u jineho dealera, ze takova akce bude.
Jinak @shr3k-u, ta sleva na Lexus ES co jsi zminoval, je na tech prvnich 50 kusu? Jinak ES nevypada marne, jenze za ten milion to zas nejak extra vybavene neni.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk