• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Cizí značky aneb proč být (ne)věrný japoncům

2.0 VTEC Turbo u Hondy je novy, v predoslom Type-R turbo nebolo.
V 9g type-r turbo bylo, jak by jinak z toho vytahli 300 koni...9g type-r prisel az ke konci devate generace zatímco 10g prisla hned na zacatku.

Ale pry dnes nebo uz v pondeli dorazi na salon nova RAV4, takze aspon se pujde podivat na auto zive a ne jen z obrazku na internetu ;).
Tak na jiny salon dorazila dokonce uz vcera, takze dneska byla umyta k prosmejdeni na prodejne ...
20190118_171310-opt.jpg

Predvadeci jizdy pravdepodobne od stredy. Tak uvidime, jak bude tech 218 koni linych ;).

Tak jsem se byl dneska kouknout na tu I30N a zvenku je to celkem líbivé a decentní. Uvnitř mě to ale moc nenadchlo ale asi bych si zvyknul. Jsou dvě verze ato 250k a 275k. Rozdíl je tam jen 20 tisíc korun. Rozhodne asi projížďka, abych zjistil jestli je to použitelné na denní ježdění. Předpokládám ze i30enko bude měkčí. Ale co sem četl testy na type-r tak psali ze už je to použitelné na denní ježdění. No uvidim třeba ještě přijde něco zajímavého na trh...

Ten liftback N Performance podle mě vypadá líp než obyčejný hatchback.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Celkem hezký ten fastback ale je o 20 tisíc dražší a mě se víc líbí klasický hatch.

Tak jsem se byl dneska kouknout na tu I30N a zvenku je to celkem líbivé a decentní. Uvnitř mě to ale moc nenadchlo ale asi bych si zvyknul. Jsou dvě verze ato 250k a 275k. Rozdíl je tam jen 20 tisíc korun..
Pěkný test a pár info:

Hehe, hlavne ze jsem se ptal pana z Hyundaie jestli tam není umely zvuk uvnitř auta a rikal ze ne...Liar :D Kazdopadne super ze tam nechali manualni rucku :)

Prave, ze porad slibujou automat a trva jim to. Do te doby pro me nezajimave vozitko :D. Ale letos uz asi bude.

To je nás asi víc. Ale stejně je potřeba kromě takovýho žihadla ještě něco na normální ježdění, přinejmenším s rodinkou. Ovšem je fakt, že když bych měl na Ferrari, tak by se asi Mazda dostala pod moji rozlišovací schopnost ;)

Back