- 1 621
V 9g type-r turbo bylo, jak by jinak z toho vytahli 300 koni...9g type-r prisel az ke konci devate generace zatímco 10g prisla hned na zacatku.2.0 VTEC Turbo u Hondy je novy, v predoslom Type-R turbo nebolo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V 9g type-r turbo bylo, jak by jinak z toho vytahli 300 koni...9g type-r prisel az ke konci devate generace zatímco 10g prisla hned na zacatku.2.0 VTEC Turbo u Hondy je novy, v predoslom Type-R turbo nebolo.
Tak na jiny salon dorazila dokonce uz vcera, takze dneska byla umyta k prosmejdeni na prodejne ...Ale pry dnes nebo uz v pondeli dorazi na salon nova RAV4, takze aspon se pujde podivat na auto zive a ne jen z obrazku na internetu .
Pěkný test a pár info:Tak jsem se byl dneska kouknout na tu I30N a zvenku je to celkem líbivé a decentní. Uvnitř mě to ale moc nenadchlo ale asi bych si zvyknul. Jsou dvě verze ato 250k a 275k. Rozdíl je tam jen 20 tisíc korun..
Jo tak i na Fastback pěkný testJá už viděl snad všechny testy na type-r a eNko
Super ten jsem ještě nevidel, protože pan z Hyundaie rikal ze se ty fastbacky zatím vyrabi...Diky kouknu ale stejne pokud se rozhodnu pro Hnujde tak to bude hatchJo tak i na Fastback pěkný test
Myslím, že tady by mi odpojení dvou válců ani moc nevadilo.To je licenční Mazda 3 od Ferrari... Ale bohužel, nemá to odpínání válců.