Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zkousel jsem neco v rychlosti vygooglit a zatim moc chytrejsi nejsem. Mozna tohle ...A propos, dneska na Radiožurnálu povídali, že nějakej jouda Scheinherr z Praha Sobě chce zase měnit (zpřísnit) podmínky pro parkování hybridů.
Asi jde o tohle https://fdrive.cz/clanky/schvaleno-elektromobily-a-hybridy-dostanou-vlastni-znacku-s-pismeny-el-2491 holt budeš muset pořídit i8...Zkousel jsem neco v rychlosti vygooglit a zatim moc chytrejsi nejsem. Mozna tohle ...
https://denikn.cz/62240/praha-chce-...vidla-je-nepovazuji-za-dostatecne-ekologicka/
Nema k tomu nekdo pristup?
...
„V nejbližší době zřídíme komisi pro parkování, která bude složena výhradně z odborníků. Ta by měla vybrat, jak přesně upravit současnou vyhlášku a kterým autům tu výhodu dát. Předběžně počítáme s tím, že se půjde nastavením podle zákona, tedy podle zelených e-značek,“ řekl Scheinherr.
Zelené e-značky upravuje novela silničního zákona. Vydávat by se měly začít od letošního dubna. Žádat o ně mohou majitelé vozidel na elektrický, hybridní nebo vodíkový pohon. Majitelé hybridů si však budou moci pořídit ekologickou značku jen pro vozy, jejichž hodnota emisí oxidu uhličitého je nižší než 50 gramů na kilometr.
..
Tak jsem se byl kouknout na ten proceed gt a tohle mi moc jako originál výfuk nepřipadá. Jinak ale auto moc hezké.
Zobrazit přílohu 20617
ISG tam bohuzel je....Nevíte náhodou jestli u té verze ceed gt nebude startstop systém ? U minulé verze nebyl, tak by to tak mohlo zůstat. Ceed gt je taky další kandidát na nové auto.BSR umí čipnout na 175 kW, to by mi bohatě stačilo.