99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 378
To je fakt, ale já mám asi ten závodní reflex, že když se mi zvedne závora, tak na to holt trochu šlápnu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja teda ten Tvuj obrazek z galerie nevidim, Ty jo? Neni to nejaka "privatni" galerie?
Já taky ne, protože si tak nastavil práva...Ja teda ten Tvuj obrazek z galerie nevidim, Ty jo? Neni to nejaka "privatni" galerie?
@Ter Leeloo II Kia do toho objemu kufru počítá všechny ty schránky pod podlahou. Takže reálný objem prostoru nad podlahou je daleko menší. Někde jsem dokonce četl, že u klasického Ceedu SW je ve schránkách ukryto skoro 200 litrů objemu a klasický kufr má jen nějakých 450 litrů (od podlahy po roletku).
je to tak,ze ta druha verze ma ten plast plny a vyfuk konci uz pod naraznikem coz je uplnej fail, kterej ale nyni predvadi rada premiovych aut s cenovkou kolem 2mega..takze tak..Já jen ze tu někdo psal ze ty verze gt mají mít origo výfuky.
@Ter Leeloo II já říkal, že je zdechlá ta předchozí generace RAV4. Ta nová je na tom lépe, údajně. Nicméně viděl jsem nedávno jednu recenzi a motor pořád hučí jako vysavač. Nic pro mě, ani designem, ani motorem. Ale souhlasím s tím, že člověk se tak nějak podvědomě přizpůsobuje hybridu a hraje tu hru na spotřebu. Tenhle dojem jsem měl taky, když jsem zkoušel CH-R.
@Vitus, když jsi zmínil ten tempomat, zjistil jsem u Volva nemilou věc. Adaptivní tempomat zmatkuje víc než v Mazdě. Já jsem si naivně myslel, že Volvo má ty asistenty dost vymakané a na úrovni prémie. To je bohužel omyl. Adaptivní tempomat umí snad jen Mercedes. Ten jediný mi vyhovoval. Volvo, o kterém uvažuji, mě v poslední generaci zklamalo. Zkoušeno znovu u V90 a prostě jsem měl strach. Strašně stresuje a příliš razantně dupe na brzdu. Zlatá Mazda 6, která mě také občas vytočí, ale na Volvo v tomhle směru naštěstí nemá.
Mozno v SK..v CR ne. Nebo se pletu?Adaptivny tempomat bol ponukany v Mazde 3 od zaciatku minulej verzie.
Dekuji za upresneni.. bude to tim, ze mam rok vyroby 2016Adaptivní tempomat byl standarní výbavou nejvyšší výbavy Revolution TOP u M3 BN FL, tedy od 2016/10 ve světě, u 2017 modelů u nás...
Zobrazit přílohu 20683
https://auto.bazos.cz/inzerat/100669130/BMW-530xd-190kW-M-PAKET-KoupCR1majitel5-LET-SERVIS.php o něco mladší, ale i tak bych si to nechal líbitPánové, tak přes víkend jsem měl půjčené BMW 530xd z roku 2014 a mohu s klidným svědomím říct, že by mi to vůbec nevadilo a jenom taková perlička, když s tím jela žena, tak podle PC měla spotřebu 6,1l/100km (beru tu přesnost s rezervou, ale i tak hezké číslo). Jinak běžné poznatky - neskutečně stabilní, zatáčky projede příkladně (ikdyž auto má 2tuny) a jízda mě fakt bavila. Já jsem s tím nejel za 6, ale za 7,5, ale když se tomu dá podlaha, tak to fakt slušně jede.