Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ted uz jsem si druhy vuz na Spritmonitoru pridal sem do profilu, takze uz se muzes divat. Ale zatim to neni prilis vypovidajici, krome prvniho tankovani mam za sebou jen jedno (dnesni) dalsi. A pres vikend jsem provadel vicemene rychly presun na jih Cech a zpet. Musi se to poradne zahoret, ze jo .Ale stejně jsem zvědav na nové průměry spotřeby. Nebo to už je tam aktuální číslo ze Spritmonitoru?
Nojo, když máš jen jednu planetu...Ale ze me hned nekdo (VW Passat Alltrack, pres 191 km/h me omezovac nepusti) predjede prvni den s novym autem, to jsem necekal!
Mě naopak neudiví, když Ty zase budeš první řidič hybridu, který s ním dokáže jezdit za víc než 8-válcová Amerika.
Přej to těm jeho novým kolegům. Ti budou jen zírat, do jakých závratných výšin lze vyšplhat hybridem se spotřebou
Taky kde jinde bys chtěl parkovat šmoulomobil...... po zaparkovani na modre zone
Ale to už to zlevněné za 100 ročně není, nebo jo?... po zaparkovani na modre zone
Ja vam dam vy previti! Dnesni cesta do prace ... ... po zaparkovani na modre zone
Zobrazit přílohu 24133 Zobrazit přílohu 24132
Na cesty po městech a vesničkách je hybrid nepochybně dobrý, rekuperace opravdu ušetří, pokud nebrzdíš na poslední chvíli Ale co na dálnici ve 140 a víc?Ja vam dam vy previti! Dnesni cesta do prace ... ... po zaparkovani na modre zone