- 2 675
Asi uz nebude jezdit pres pole do prace .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
větší nájezd spíše v jednom. U Mazdy 6 bude svižnější jízda s nižší spotřebou, nižší servisní náklady. To vše jsem u CX-5 věděl. Teď se trochu změnila situace a ještě nejsem tak starej , abych si SUV nemohl pořídit později , až nebudu schopný z osobáku vystoupitA proc vlastne menis?
A čím víc o tom tak přemýšlím, tak v necelých 45 letech asi chytám druhou mízu. Donedávna to byly vozy SUV a crossovery, které jsem upřednostňoval (líbí se mi pořád) a poslední dobou mě to víc táhne k něčemu zábavnějšímu - i30 N, Ceed GT, tak asi i proto volba na Mazdu 6, to je přeci jenom takový univerzál, žádná divočina, normální náklady na díly a zábavné svezenívětší nájezd spíše v jednom. U Mazdy 6 bude svižnější jízda s nižší spotřebou, nižší servisní náklady. To vše jsem u CX-5 věděl. Teď se trochu změnila situace a ještě nejsem tak starej , abych si SUV nemohl pořídit později , až nebudu schopný z osobáku vystoupit
Vypada pekne, je to fesak teda vlastne fesanda! Tak preji spusty spokojenych kilometru!!!
Ze by filtry, olej a dalsi bezna obhlidka?