Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Samozrejme, ze to uzasne neni. Neni to ani naznakem zadny sportovni vuz. Sice se mozna propaguje jako paradnich 222 hybridnich koni, ale je nutne k tomu vzit v uvahu tu vahu. Ja jsem se byl zastavit na vaze ve sbernem dvore a vaha ukazala 1910 kg. V aute jsem byl ja a muj ctyrlety syn se sedackou. Takze to vychazi cca na nejakych necelych 1800 kg na auto (matne si vzpominam, ze s plnou nadrzi). Ale realne, kdo bezne na silnici svuj vykon vubec vyuziva, ze?...mne teda to zrychleni 70 - 125 nejak uzasny neprijde, jestli gps a casomira nekeca
No ty bys měl @Ondrej K spíš přemýšlet nad nějakým malým autobusem, když plánuješ mít 5 dětí.
Kazdopadne bych to stejne nedoporucoval jako auto pro Tebe, @Ondrej K. Ty jsi se vzdy profiloval jako daleko "ridictejsi" clovek s citem pro podvozek, stopu a prevodovku. To je neco, co tady fakt hledat nemuzes .
Co te tak na te 6ce nastvalo, ze ji po nejakem mesici? uz chces vymenit?Právě začíná návrat k řadě CX. Tentokrát CX-30
Zobrazit přílohu 26377 Zobrazit přílohu 26380 Zobrazit přílohu 26381 Zobrazit přílohu 26382 Zobrazit přílohu 26383
Je větší než CX-3 a menší než CX-5A to jsem si myslel, ze stridam auta jako ponozky... kam se hrabu na @vladas75
Neni/nebyla CX-30 prilis mala/nizka? Prisla mi snad mensi, nez CX-3...
Na autě nic, bylo to že zdravotních důvodů, ale jelikož prodejce udělal špatné naceneni M6, tak to padlo a zůstává mi M6, na jednu stranu jsem i rád, motor G165 a žádné vypínání válcůCo te tak na te 6ce nastvalo, ze ji po nejakem mesici? uz chces vymenit?
kupoval jsem už dost aut, ale to co dneska jsem ještě nezažil, abych ze salonu odešel bez domluveného vozu je dost silná káva ...Akce zrušena, nedošlo k dohodě o ceně...
Tak to sis nejspíš předem asi nedomluvil to hlavní, cenu za kterou jsi ochoten to auto koupit.