Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
CLA je masaker kombik....
Mi ten výkon taky přijde na dvoulitr až moc vysoký. Ten slabší už je lepší, ale i tak dost. Ze šestiválce by to bylo něco jiného. Ale C43 je zase o trošku cenově jinde..
Pro rozsévače genů je tu prodloužený Transporter...Málo!
pokud byses opravdu rozhodl pro Mercedes, tak ti muzu dat kontakt na souseda..dela leta hlavniho obchodaka v centrale v Praze a umi dosahnout na spoustu bonusu a urcite i slevDíky za odkaz. Je ale vidět, že to auto nemá moc v rukách. Já jsem tedy ten režim driftu ani nezkoušel, protože jsem nebyl na závodní trati a hlavně, netroufl bych si to s cizím autem. Ale driftovat může zkoušet, až s tím pár tisíc km najezdí. On to auto celkově prezentuje moc vyhraněně, jako hot hatch, což je pravda sotva z poloviny. V režimu komfort je auto velmi tiché a pohodlné, jako úplně normální kombík. Výfuk, ani motor nejsou slyšet. To mě na tom nejvíc fascinovalo. Doslova mě to okouzlilo.
Taky si myslím, že těch 422 koní už je strašně moc, takže pokud se rozhoupu, půjdu spíše do sedanu a slabší verze, která má 387 koní. Je to úplně stejné auto, se stejným motorem a převodovkou. V Mercedesu mi řekli, že nemá pouze Dynamic paket, který lze dokoupit i později a navýšit výkon. No mám brouka v hlavě a pořádného. Nedělat v Automotive, už bych asi poslal objednávku. Ale v téhle době udělat takovou investici, na to jsem moc opatrný. Počkám, jak se to vyvine a pokusím se obrnit trpělivostí.
Přišel mi o dost delší oproti GH HB, také jsem nakonec vybral GL Wagon. Ale máš pravdu, že Insignia LB vlastně není až tak dlouhý.Tourer je o 10cm delsi, sedan a liftback o 3cm kratsi. To nejsou zadny rozdily
pokud byses opravdu rozhodl pro Mercedes, tak ti muzu dat kontakt na souseda..dela leta hlavniho obchodaka v centrale v Praze a umi dosahnout na spoustu bonusu a urcite i slev