Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
to už nefrčí ani v hospodách . Mazda třeba nemá vůbec co nabídnout co se týká vyššího výkonu a se současnou nabídkou motorů ztrácí s konkurencí trošku dech a můžeš si o Hyundai myslet co chceš, ale spolu s Kiou nabízejí zajímavý auta, který mají co nabídnout ( Stinger, i30N apod. )
Myslis GLC?
jo, sorry, preklep.
To jsi jí neměl kazit radost ... oni Amíci jsou mnohdy přecitlivělí.preposlano stastne budouci majitelce.
Ja jsem jako adviser nastesti z obliga, protoze jsem loboval pro X3 (novejsi, 2015 vs 2018).
Nicmene tenhle facelift ma novej motor...
... už měli problémy cca před rokem, s předchozím typem: (2) The new Toyota RAV4 fails the moose test - YouTube
To jsi jí neměl kazit radost ... oni Amíci jsou mnohdy přecitlivělí.
No jo, speciálně Volvo je důkazem, že staré pořádky neplatí. Švédské spolehlivé auto? Bývávalo. Dnes není ani švédské, ani spolehlivé. Stejně jako Nissan není japonský a Jeep americký ...Tak on MB skoruje v zebriccich spolehlivosti v USA tradicne dost tragicky (napric celym produktovym portfoliem). Myslim ze i podle Consumer Reports, nejen JD Power. Obecne tam ty nemecky znacky na tom vubec nejsou dobre...
A takovy Volvo S90/V90 to naprosto projelo i v britskem What Car surveyi... a cetl jsem, ze treba XCka jsou jeste horsi.
Takovy ty zkusenosti rodinnych znamych, "z doslechu", to jedine potvrzuji, ale to jsem psal zdejsim hejterum Mazdy mockrat, at mi ukazou s jakou znackou si realne polepsi.
... protože Volvo je čínská značka. Prostě - Geely má prachy. A tak si koupil Volvo a má majoritu v Daimleru ... a my bychom se divili, proč ty Mercedesy jsou najednou nějak jiné.S90 je kompletně made in China...
Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk