- 6 525
Za cca 1100000 Kč ti Impexta přiveze šestku sedan Skyactiv-G 2.5T ve výbavě Grand Touring s 227 hp.Podstatnější mi přijde, aby si udržela svou tvář.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Za cca 1100000 Kč ti Impexta přiveze šestku sedan Skyactiv-G 2.5T ve výbavě Grand Touring s 227 hp.Podstatnější mi přijde, aby si udržela svou tvář.
Neuměl bych to využít. Vždycky jsem se uměl zabavit i se stokoňovým autem, když mělo duši. Navíc stárnu a jezdím čím dál víc jako klobouk ?Za cca 1100000 Kč ti Impexta přiveze šestku sedan Skyactiv-G 2.5T ve výbavě Grand Touring s 227 hp.
jj https://www.mazdaklan.cz/threads/cizi-znacky-aneb-proc-byt-ne-verny-japoncum.441/post-97565Myslím, že toto by stálo za zváženie.. Škoda, že Mazda nemá MPS verziu 6, alebo CX-5..
Hyundai Kona N: Ostré SUV dostane ‘plnokrvný‘ dvojliter
Ma ale ne v EUMyslím, že toto by stálo za zváženie.. Škoda, že Mazda nemá MPS verziu 6, alebo CX-5..
Hyundai Kona N: Ostré SUV dostane ‘plnokrvný‘ dvojliter
Az mi ji dovezou v hatchbagu s modrou barvou tak jo. Jinak sedan nechci.Za cca 1100000 Kč ti Impexta přiveze šestku sedan Skyactiv-G 2.5T ve výbavě Grand Touring s 227 hp.
Jj, až budou sloni lítat a krávy skákat přes Měsíc.Az mi ji dovezou v hatchbagu s modrou barvou tak jo. Jinak sedan nechci.