i ty nové?
Osobně bych řekl, že nová Mazda 3 a CX 30 jsou na úrovni interieru aktuálních německých značek ?
Jakých značek? Kvalitou se M3 dá srovnávat nebo je spíš lepší jak BMW 1, MB třídy A, Audi A3.
To neříkám jako majitel Mazdy 3 (i když ano mám ji) ale jako bejvalej majitel trojkových BMW který si ty interiéry prošel. Třeba u MB jsem čuměl, že má obyčejnej plastovej tunel a Mazda krásně vypolstrovanou koženku.
Civic jsem prolitl jen z rychliku protože na mne moc divoký design.
Co se mi líbilo víc byla Corolla ale tam to doslova podelali tím ,,prilepenym” displejem který prostě nezapadá a vypadá jak 10 let zastaralej a jejich systém je otřesnej. Jinak Corolla pěkný auto.
No asi tak když ještě zůstanu u té DE premiovky.
BMW za mne ne už je to predokolka a pro mne stratilo to kouzlo, Design jak Čína, technika posledních 10 let nespolehlivá a pokud chceš lepší motor jak trihrnek stojí to výrazně víc jak Mazda.
MB za mne asi jo pokud přistoupíš na to že cena bude o polovinu až jednou taková jako u Mazdy protože ten základ opět nic moc byť za sgejný peníze co Mazda. To hlasový ovládání je dost sci-fi je o parník dal než v Mazdě ale já raději cudlicky.
Audi tady asi nemám co vytknout no samo motory zas nejsou dle mě chuti ale asi na dnešní dobu ok ale za mne je to takový neslany nemastny.
Korejci taková i30 a ProCeed pěkná ale mne to nenadchlo Mazda je výrazně dále.
Jako myslím jde dost o to co chceš. Já sem chtěl 4 válec atmo - vždy sem vlastnil atmo motory a turba sem neměl rad a nafta patří do kamen…. Hybrid mě nebere. Je třeba skoda ze Corolla je bez hybridu dost slabá.
No a atmo motor to už je dnes druh na vymření. U Mazdy je jen malý startergenerator nijak mě to neobtěžuje dá se s tím žít. Design uniká dnešním standardům a auto vypadá proste jinak - je to taková moderní klasika stejný designovy jazyk jako má Porsche to taky nefrci v ostrých hranách a prapodivnem tvarování. Interiér je na úrovni top německých premiovek ve stejně třídě ale je opravdu orientován na řidiče jako ve staré e46 a proto mě hned nadchnul, nikde nic neruší nic neprebejva vše je pekne mekoucke.
Jako co by mi teď vrtalo hlavou je nova M6 příští rok. Pokud nespechas a nevadilo by ti trochu větší a dražší auto počkal bych si aspoň až ji ukážou za mne to bude určitě pecka a interiér půjde určitě ještě dal a více rozvedený design z 3 bude ve větším vypadat fantasticky no a pak ten zadní nahon a šestiválec ?