Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak se loučím s Mazďáckou rodinkou a pokračuji jiným směrem ...
Jasný už jsem to tam nacvakal ?nezapomen si davat spotrebu na Spritmonitor
Popravdě do GSi jsem chtěl jít taky, ale nakonec jsem si to rozmyslel a pořád čekám s čím přijde Mazda. Mě osobně odradil ten 9 stupňový automat, jinak jsem byl spokojený. Měl jsem ale při jízdě pocit, že to pořád řadí a řekl bych, že je to i dost uchlastané. Každopádně za mě krásné auto a hlavně ty GSi sedadla jsou super.GSI na SVK je este aktualna. Prave preto, volal mi dealer a vravel, ze do pol roka ju vypnu. Mam sa ist previezt v najblizsej dobe, kedze ju tu nemali, tak som skusal len 149kW GS line. Ta Insignia mi pride taky naj kompromis vo vsetkom, co hladam. A do 6 valca pojdem neskor (Mazda SkyX snad bude este o tych 5 rokov).
Ten Lexus je tiez zaujimavy, ale zas ten podvozok... S tymi brzdami, to som bol ja Prave preto, ze zatial nemam priestor na 2 auta a chcem univerzal. Aby ked idem sam, aby to bolo aspon trocha zabavna jazda. Urcite pride cas, ked bude jedno rodinne auto na pohodlie a ticho a druhe na zabavu. Ale este neprisiel
Myslis, ze pojde ten novsi 169kw tiez ladit podobne ako staru 191kw verziu? Ze sa z toho bude dat dostat viac?@shr3k nemá GSI, ale má něco, co GSI pojede s prstem v nose - jen je to o něco vyšší a pohodlnější.
Ne zatím nejde, ani ŘJ motoru, ani ŘJ převodovky. U Chevroletů Camaro to řeší Američani už 3 roky, zatím se nepodařilo.Myslis, ze pojde ten novsi 169kw tiez ladit podobne ako staru 191kw verziu? Ze sa z toho bude dat dostat viac?
Zkoušel jsi Hyundai Bayon? Sice se nedělá v Nošovicích, ale v Turecku ...Tak pořád řešíme ten malý crossover v automatu pro tchýni a dodací lhůty aut jsou teď šílené.
Kia Stonic s aut. 8-10 měsíců minimálně, skladovky dá se říct neexistují. Yaris Cross v ČR kompletně vyprodaná kvóta pro tenhle rok. Nyní dodání za 15 měsíců. V Belgii by to nebyl problém objednat - dokonce s dodáním za 4, max. 5 měsíců, ale cena o 5000 EUR vyšší.
Škoda očekává každým dnem, maximálně týdnem, že výroba Kamiqu se kvůli kabelům z Ukrajiny zastaví.
Už to vypadá, že se výběr bude muset rozšířit i o Crossland, 500x a Vitaru. Teď by se nám hodila ta CX-3, kterou už Mazda vyřadila z nabídky.
No, Bayon není ani podle mého gusta zrovna krasavec, ale zejména tchýně mívají někdy zvláštní vnímání ... ne, vážně: co se komu líbí či nelíbí, je dost individuální. Ale pak je něco, slovy Malého prince: " co je důležité, není vidět očima". Prostě něco na tom autě na tebe tak zapůsobí, že si řekneš, že to je to pravé. Hlavně ať si různé možnosti řádně vyzkouší ... pak budeš mít spokojenou tchýni ?@Go56 Přiznám se, že z mého pohledu je Bayon asi to nejosklivejsi v současnosti prodávané auto. Ale jelikož se nejedná o auto pro mě, tak tento tip předám dál.
Uvidíme, teď nám Seat udělal hodně fajn nabídku na Atecu (FR v opravdu pěkné konfiguraci), nicméně v černé barvě. Což opět spíše neprojde.