Tak napsal těm mechanikům a jeden se chytil a odepisoval na e-maily, řekli jsme si co potřebuju a domluvili se , že mu pošlu datumy kdy bych mohl přijet. Poslal jsem dotaz kolik toto zjišťování u něj +- stojí (ať jsem připraven) a pak jsem mu poslal datumy kdy mám volno a od té doby na email neodepsal…….
Tvl to neexistuje mechanik s osciloskopem , který by pracoval??? To je masakr tohle… každý má na hubě, chytrý jak rádio ale když se má v tom hrabat - uteče….
Já jako člověk, který v práci (či v při opravě počítáčů) dělá TAK DLOUHO dokud není problém vyřešený i kdyby to mělo trvat 20 hodin v kuse a další den znova! Nechápu , že pokud nejde o výměnu tlumičů,brzd a kulových čepů tak každý od toho dá ruce pryč….to nejsou mechanici ale parta blbečků co povolí 4 sřoubky , vymění díl a opět 4 šroubky utáhne. Na základě chyby z řídící jednotky a přečtení kódu , kdy Vám jednotka řekne CO KDE MĚNIT tak tohle může dělat kde jaká lopata….
Normální servisy nemá smysl zkoušet z těchto důvodů a pak ještě z těchto :
Odpověď na můj problém je:
1. Však to skoro nejde cítit (to teda jde!)
2. Vždyť ti to jede jako pi*a co ti chybí?! (To že, když se to lehtá tak se to škube)
3. S tím se zabývat nebudu na to nemám čas (tak zavřít dílnu, nafoukat gumy zvládnou i jinde… a né, že nemáš na to čas ale stejně by jsi to nezvládnul s tvým přístupem…)