Nechci slevu zadarmo!!Šetřit se musí, ať to stojí, co to stojí![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nechci slevu zadarmo!!Šetřit se musí, ať to stojí, co to stojí![]()
Akorat nahoda ze jde ropa dolu. Ale drubky jim to tam priste za to hodi znova?Už se to vrací do „normálu.“ To bylo breku a nesmyslných kopanců do vlády! Řekl bych, že správně zasáhli v Čepru, protože EuroOil je teď jen o 20-30 haléřů dražší než ONO.
Prostě pumpaři využili paniky,aby si namastili kapsy.?Je to hnus.Ale co,jak říká ta blondýna:"mě je jedno kolik stojí benzín,já tankuju za tisíc korun".?
U no-name čerpaček je skutečně běžnou praxí, že obsluha jednou za XY obhlédne konkurenční ceny a vyrobí si tak velmi podobné vlastní. Podchytit to nelze, kartel má jinou definici a naivní představa, že někdo nějak sleduje a sofistikovaně řídí náklady / zisky (v tom malém rozměru) mě opustila již dávnoTo jenom naši pumpaři jsou vychcaní jak mrak. Jeden zdraží o korunu a ten naproti vidí, že i přesto tam lidi jedou natankovat, tak proč by to o tu korunu taky nezvedl?![]()
Zase bych netrpěl dojmem, že tady jde o charitu. Neberte mně špatně, neříkám, že bohapusté mamonění se mi líbí a je dobré.U no-name čerpaček je skutečně běžnou praxí, že obsluha jednou za XY obhlédne konkurenční ceny a vyrobí si tak velmi podobné vlastní. Podchytit to nelze, kartel má jinou definici a naivní představa, že někdo nějak sleduje a sofistikovaně řídí náklady / zisky (v tom malém rozměru) mě opustila již dávno![]()
Ono to nebude tak modrožluté, jak si myslíš. Pumpaři brali od Čepra a cena za jakou musí odebírat (prodávat) jim byla diktována. A Čepro je..., světe div se, státní podnik. Jen hlupák si může myslet, že vláda v tom (všem) nejede.Přesně takon je to u nás bohužel takový národní sport si zanadávat na vládu
ta v tom bohužel hraje malou roli. To jenom naši pumpaři jsou vychcaní jak mrak. Jeden zdraží o korunu a ten naproti vidí, že i přesto tam lidi jedou natankovat, tak proč by to o tu korunu taky nezvedl?
No a ve výsledku jsme tam, kde jsme a pumpaři stejně ví, že tam natankovat musíme
![]()
Ono to nebude tak modrožluté, jak si myslíš. Pumpaři brali od Čepra a cena za jakou musí odebírat (prodávat) jim byla diktována. A Čepro je..., světe div se, státní podnik. Jen hlupák si může myslet, že vláda v tom (všem) nejede.
Jaké je riziko možných usazenin (a celkové kvality) VERVY100 (v podzemních nádržích na čerpacích stanicích) z důvodu malého odběru kvůli ceně? Jak dlouho může při dnešních cenách trvat vyprázdnit zásobu 100vky na benzince?
Opět jezdím málo, tudíž tankuji jednou za 3-4 týdny a vždy tankuji do plna 45l. Tudíž mě 2200,- nesloží k zemi.