Nechci slevu zadarmo!!Šetřit se musí, ať to stojí, co to stojí
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nechci slevu zadarmo!!Šetřit se musí, ať to stojí, co to stojí
Akorat nahoda ze jde ropa dolu. Ale drubky jim to tam priste za to hodi znova?Už se to vrací do „normálu.“ To bylo breku a nesmyslných kopanců do vlády! Řekl bych, že správně zasáhli v Čepru, protože EuroOil je teď jen o 20-30 haléřů dražší než ONO.
Prostě pumpaři využili paniky,aby si namastili kapsy.?Je to hnus.Ale co,jak říká ta blondýna:"mě je jedno kolik stojí benzín,já tankuju za tisíc korun".?
U no-name čerpaček je skutečně běžnou praxí, že obsluha jednou za XY obhlédne konkurenční ceny a vyrobí si tak velmi podobné vlastní. Podchytit to nelze, kartel má jinou definici a naivní představa, že někdo nějak sleduje a sofistikovaně řídí náklady / zisky (v tom malém rozměru) mě opustila již dávnoTo jenom naši pumpaři jsou vychcaní jak mrak. Jeden zdraží o korunu a ten naproti vidí, že i přesto tam lidi jedou natankovat, tak proč by to o tu korunu taky nezvedl?
Zase bych netrpěl dojmem, že tady jde o charitu. Neberte mně špatně, neříkám, že bohapusté mamonění se mi líbí a je dobré.U no-name čerpaček je skutečně běžnou praxí, že obsluha jednou za XY obhlédne konkurenční ceny a vyrobí si tak velmi podobné vlastní. Podchytit to nelze, kartel má jinou definici a naivní představa, že někdo nějak sleduje a sofistikovaně řídí náklady / zisky (v tom malém rozměru) mě opustila již dávno
Ono to nebude tak modrožluté, jak si myslíš. Pumpaři brali od Čepra a cena za jakou musí odebírat (prodávat) jim byla diktována. A Čepro je..., světe div se, státní podnik. Jen hlupák si může myslet, že vláda v tom (všem) nejede.Přesně tak on je to u nás bohužel takový národní sport si zanadávat na vládu ta v tom bohužel hraje malou roli. To jenom naši pumpaři jsou vychcaní jak mrak. Jeden zdraží o korunu a ten naproti vidí, že i přesto tam lidi jedou natankovat, tak proč by to o tu korunu taky nezvedl? No a ve výsledku jsme tam, kde jsme a pumpaři stejně ví, že tam natankovat musíme
Ono to nebude tak modrožluté, jak si myslíš. Pumpaři brali od Čepra a cena za jakou musí odebírat (prodávat) jim byla diktována. A Čepro je..., světe div se, státní podnik. Jen hlupák si může myslet, že vláda v tom (všem) nejede.
Jaké je riziko možných usazenin (a celkové kvality) VERVY100 (v podzemních nádržích na čerpacích stanicích) z důvodu malého odběru kvůli ceně? Jak dlouho může při dnešních cenách trvat vyprázdnit zásobu 100vky na benzince?
Opět jezdím málo, tudíž tankuji jednou za 3-4 týdny a vždy tankuji do plna 45l. Tudíž mě 2200,- nesloží k zemi.