Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tak ty už jsi v klidu ne, jezdíš za 4 litrytak už i Němci sníží daň na energie i palivo, zajímavý že tady to na to palivo prostě nepůjde a nepůjde ...
ale jo, na ty couračky se kolem 5 pohybuju. Města a delší trasy těch 4-4,5 na pohodutak ty už jsi v klidu ne, jezdíš za 4 litry
hlavně že teď všude píšou, že ropa opět klesá, protože se dohodli, že uvolní rezervy, to ale naši pumpaři neslyší a stát to svími pseudokontrolami ještě posvětí
Jo jo u "nas" taky. Vcera jsem bral po 14. hodine u Globusu v Plz jeste za 41.5 a vecer koukam, ze uz za 42.2.
To jsou fešáci, co chtějí vydělat. Pro mně je cenový barometr cena u OMW. Co je více je fakt drahé. ?v pondeli jsem projizdel mestem a jedna no name benzinka mela N98 za 55,9kc. O cca 500m dale je Robin Oil kde byl N98 za 46,9.
Tohle mi hlava nebrala….
Já se kalibruju podle EuroOil, které máme kousek od firmy, což je přímo pod Čeprem tam dneska 42,90 za N95To jsou fešáci, co chtějí vydělat. Pro mně je cenový barometr cena u OMW. Co je více je fakt drahé. ?
Tady u nás byla o víkendu/na konci týdne předchozího Nord benzínka za 47.90 N95. O pár set metrů dál, OMV N95 za 45.90 myslím. Prostě OMW levnější než nějaká "divná" benzínka. ?
To není cena úplně v pořádku, ale lepší než jiné šílenosti. ?Já se kalibruju podle EuroOil, které máme kousek od firmy, což je přímo pod Čeprem tam dneska 42,90 za N95
Neříkám, že je ta cena v pořádku taky bych raději viděl trojku na začátkuTo není cena úplně v pořádku, ale lepší než jiné šílenosti. ?
V sobotu tam byla taky 41.90, tak jsem pro jistotu vzal plnou do obou aut (měli jsme to po cestě). Krásných 100lVčera Tank ONO Spytihněv 41.90 aj sem si těch 20km zajel.
Co trojku, můj sen je dvojka na začátku a bez tří míst samozřejmě. ?Neříkám, že je ta cena v pořádku taky bych raději viděl trojku na začátku