Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
S Aventadorem mě povozil kamarád a ten zvuk je vážně prasácký.??Já nemám bohužel foto, ale dnes jsem měl pořádnou husinu v tunelu Sveti Rok v Chorvatsku. Jedu si tak kamionem a najednou strašlivý rachot někde za mnou, který stále sílil.
Vtom mě začne předjíždět jedna uřvaná bestie za druhou, konkrétně jsem napočítal asi 8 Ferrari různých typů, k tomu 3 Lamborghini, 3 Porsche, 2 McLareny, Aston Martin a průvod uzavíral Amg schválený GretouThunbergovou ?
No byl to zážitek, za mě nejlepší zvuk měl Aventador, a zvuk Amg GT byl chuligán jak má být ?
Taky jsem to párkrát jel ze všech směrů a na Vápenky je to nejlepší sjezd.?Pěkně Děcka mají na učitele štěstí a fotky jsou parádní. Z Vápenek jsou to docela poctivé dvě hodinky chůze. Z Kamenné boudy zase docela pohodička po zelené/modré. Po červené to mám nejradši na kole dolů
Les Království.?Taky se tam chystáme,jenom to máme trochu z ruky.?Přes prodloužený víkend jsme se vydali na cesty po ČR, abychom lépe otestovali, zda Miatě po opravách vše funguje jak má. Jela na jedničku a tak doufám, že podobných cest ještě letos pár stihneme Trasa byla včetně dvou přespání, Praha - vodní nádrž Les Království - Hradec Králové - Žamberk - Jeseník a přes Kutnou Horu zpět do Prahy.
Ta radost a mávání kolemjdoucích je hrozně návykové
Zobrazit přílohu 41369 Zobrazit přílohu 41370
Na Lese Království jsme předevčírem byli taky ?Přes prodloužený víkend jsme se vydali na cesty po ČR, abychom lépe otestovali, zda Miatě po opravách vše funguje jak má. Jela na jedničku a tak doufám, že podobných cest ještě letos pár stihneme Trasa byla včetně dvou přespání, Praha - vodní nádrž Les Království - Hradec Králové - Žamberk - Jeseník a přes Kutnou Horu zpět do Prahy.
Ta radost a mávání kolemjdoucích je hrozně návykové
Zobrazit přílohu 41369 Zobrazit přílohu 41370