Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jinak najeto 1873km z průměrnou spotřebou 6,3l/100km.Tři dospělý+bagáž.Majdalenka jela výborně.?Tak my dnes navrácení z Chorvatska.Za mě ceny příznivé, PHM levnější než u nás,jídlo výborné.Lidi super.Navštíven Trogir, Primošten,Marina,Poljica,Gospa od Sniga.Deseti denní zevlování, šnorchlování a popíjení.??
Zobrazit přílohu 41689 Zobrazit přílohu 41690 Zobrazit přílohu 41691 Zobrazit přílohu 41692 Zobrazit přílohu 41694
Ten spolujezdec je nějaký divný.?Já tam mám taky podobného medvěda... našeho mladého.?Kdyžnám slevnili ten benzín tak hurá kolem komína Zobrazit přílohu 41780Zobrazit přílohu 41780
Potkal jsem vás na cestě směr Velká nad Veličkou. Jel jsem opačným směrem na motorce. Vidět v našich končinách NC na živo je docela svátekPáteční projížďka pohraničím.Když už musíme zajíždět ten motor.??
To je fakt.?Ale v pátek bylo rušno.V Kuželově jsme potkali borce v černém NC.Kdyby to nebylo před fl,tak je to jako bych čuměl do zrcadla.Za to včera přes 200km a ani jedna.?Potkal jsem vás na cestě směr Velká nad Veličkou. Jel jsem opačným směrem na motorce. Vidět v našich končinách NC na živo je docela svátek
Tak já s tím lákáním ještě trošku přidám, očividně jsme byli kousek od sebe Náš výchozí bod bylo Colfosco, tedy vlastně přes kopec.Tak trochu doufám, že jsem aspoň některé, kdo tam ještě nebyli, nalákal. Myslím, že to stojí za to.
Tak já s tím lákáním ještě trošku přidám, očividně jsme byli kousek od sebe Náš výchozí bod bylo Colfosco, tedy vlastně přes kopec.
Začnu také Passem Gardena
No vida. Měli jste trochu jiný styl turistiky, zřejmě jednodenní túry, mezitím přejezdy autem. My chodíme po chatách v horách, abychom nepadali dolů a nemuseli zase další den náročně stoupat. A tam si můžeme dát vždycky zaslouženou odměnu - po túře sakra chutná i místní pivo, a nezůstane u jednoho, byť doma bychom to nepili No ale asi máte jinou fyzičku než my, 18 km a 3 km výškově ?- no to bychom asi nedali, tím méně s cca 10kg batohy. Jen doufám, že sčítáte metry nahoru i dolů. Jinak si to ani nedovedu představit. To už byste mohli vyrazit s Holečkem na Mašerbrum ?Celkově jsme v ten den našlapali nějakých 18 km a přes 3 km výškově. Jak vypadal den následující si asi dovedete představit...