• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Fotky a zážitky z cest

v Emirátech člověk potká spoustu zajímavých aut. Překvapivě od Mazdy jsem tu viděl jenom GHčka. Zajímavý je kontrast vůči Evropě, kde se zakazují spalovací motory, rozšiřují chodníky na úkor počtu jízdních pruhů a podobně. Tady totiž většinou nejsou ani chodníky a přechodů pro chodce je velmi pomálu. Tady se prostě pěšky nechodí... zato osmiválců je tu k vidění a slyšení poměrně dost. Extrém proti extrému :)

IMG_1232.jpeg

První etapa ze slunce pod zataženo na Kvildě sníh a mlha. Tak jsem to nechtěl ale co už. Konec ve sluníčku Ale co se počítá ta jsou super silnice a nulový provoz. Ta že bezva.
Trocha dokumentace.

Screenshot_20230420-170302_Mapycz.jpg 20230420_093453.jpg 20230420_094351.jpg 20230420_135150.jpg IMG-20230420-WA0006.jpeg

Super spolujezdec, nebo je to spolujezdkyně? Pěkná trasa. To je navigace mapy.cz? Nemůžeš poskytnout export té trasy okolo Čech? Je tam možnost v mobilní aplikaci exportovat jako GPX soubor.

Super spolujezdec, nebo je to spolujezdkyně? Pěkná trasa. To je navigace mapy.cz? Nemůžeš poskytnout export té trasy okolo Čech? Je tam možnost v mobilní aplikaci exportovat jako GPX soubor.
To je přece Míša.?

Druhý den už super počasí asi nejhezčí etapa mimo kolem Ústí, krásně zakoupené silniční perfektní povrch a bez provozu!!!. Sice nejdelší ale super.
Oproti fotkám střecha dole ?
Trocha dokumentace nesmí chybět

Screenshot_20230421-073129_Mapycz.jpg 20230421_101143.jpg 20230421_180711.jpg 20230421_180845.jpg

Dnes dokončena cesta na kterou jsem se celou zimu těšil. Poznatek z cesty? Nejhorší silnice jsou na Moravě.
A jako bonus jsme se na benzín úplně náhodou setkali s kolegou.
Dokumentace: největší dřevěný kostel v Evropě bez použití hřebíků.
A idylické ráno na Broumovsku.

20230422_091207.jpg 20230422_065913.jpg

Dnes dokončena cesta na kterou jsem se celou zimu těšil. Poznatek z cesty? Nejhorší silnice jsou na Moravě.
A jako bonus jsme se na benzín úplně náhodou setkali s kolegou.
Dokumentace: největší dřevěný kostel v Evropě bez použití hřebíků.
A idylické ráno na Broumovsku.

Zobrazit přílohu 45647 Zobrazit přílohu 45648
Díky za vzpomínky na domov ? ten kostel co je vidět z té vyhlídky je 300 metrů od našich, kdybys tam byl před 14 dny mohli jsme zajít na pivo ?

Díky za vzpomínky na domov ? ten kostel co je vidět z té vyhlídky je 300 metrů od našich, kdybys tam byl před 14 dny mohli jsme zajít na pivo ?
Jj koukal jsem na něj. Moc idylické místo. Hlavně když je hezky. ?

Tak jsem byl zkontrolovat jak borci pokračují na stavbě tanku.Celkem s tím pohli.?Hlídají ho dva přísní stražci.?Sice ne Mazdou,ale na kole.I tak to bylo moc fajn.?

IMG20230521131807.jpg IMG20230521131818.jpg IMG20230521131916.jpg

Protože na svých výletech moc často MX5 nepotkávám tak jsem oslovil @Psycho a spáchali jsme odpolední vyjížďku.Takový mini MX5 sraz.?Ukázal mě cesty které jsem ještě neznal a krásně jsme se projeli.Tímto bych mu chtěl poděkovat a jsem rád, že jsem poznal dalšího člena klanu osobně.Určitě ještě něco vymyslíme.?

IMG20230527151422.jpg

Protože na svých výletech moc často MX5 nepotkávám tak jsem oslovil @Psycho a spáchali jsme odpolední vyjížďku.Takový mini MX5 sraz.?Ukázal mě cesty které jsem ještě neznal a krásně jsme se projeli.Tímto bych mu chtěl poděkovat a jsem rád, že jsem poznal dalšího člena klanu osobně.Určitě ještě něco vymyslíme.?

Zobrazit přílohu 46076
Tož taky jsem si to užíl ? a su rád, že poznávám konečně někoho dalšího z klanu, moc jich tu na Kyjovsku, Veselsku, Hodonínsku není ? @HHBota je v pohodě a Mikeš proklatě nízko ??

Tož taky jsem si to užíl ? a su rád, že poznávám konečně někoho dalšího z klanu, moc jich tu na Kyjovsku, Veselsku, Hodonínsku není ? @HHBota je v pohodě a Mikeš proklatě nízko ??
Tak bylo to takové na rychlo,ale super!? Příště to můžeme udělat i s obědem třeba na Kapličce,ať trochu víc pokecáme.?Já nízko a tobě to zase krapet líp jede.?Na těch výjezdech jsem maliko strácel.?Těch cca 40 ?navíc je poznat.??

Poslední úprava:
Back