Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zaječí, vinařství u Kapličky.Už jsme byli kousek.?Kde je kua na Kapličce?????
AhaaaaaaZaječí, vinařství u Kapličky.Už jsme byli kousek.?
Omlouvám se.?Byla to zbrklá akce.Napadlo mě to v pátek večer a ještě v sobotu na poledne nebylo jisté, že pojedeme.Příště na tebe budu myslet REX by se k nám určitě hodil.?Kluci co nenapisete zas níc?
Je to jak píše Honza, ještě ve 13.00 se nevědělo, jestli pojedem ?, měl jsem před barákem 5 kubikový kontejner a musel jsem ho naplnit ? , klaplo to a recara v mxu jsou stejně nejlepší masážní sedadla ?. Tož příště ?Kluci co nenapisete zas níc?
Můžu potvrdit,fakt se v tom krásně sedí.??Je to jak píše Honza, ještě ve 13.00 se nevědělo, jestli pojedem ?, měl jsem před barákem 5 kubikový kontejner a musel jsem ho naplnit ? , klaplo to a recara v mxu jsou stejně nejlepší masážní sedadla ?. Tož příště ?
neviděl jsi Hledá se Nemo? Stačí skákat po těch polštářích a dostaneš se tak mimo jejich pás a můžeš si zaplavatPláže jsou tu plné medúz tak koupat jsem se nešel i když voda mi na dotek přišla teplá ?
TWL úplně tě vidím, jak sedíš večer u pohádek ? A už si viděl Tlapkovou patrolu ve filmu? Tež dobré... ??neviděl jsi Hledá se Nemo? Stačí skákat po těch polštářích a dostaneš se tak mimo jejich pás a můžeš si zaplavat
Jinak tohle je poprvé co vidím obrázek reálné medůzy a teda asi bych si jich sám nevšiml...Pěkné místo opravdu.
Kruté... ale pravda co je malý tak tlapkovou patrolu ve filmu máme už tak 10 shlídnutou celou . ALE! Nestydím seTWL úplně tě vidím, jak sedíš večer u pohádek ? A už si viděl Tlapkovou patrolu ve filmu? Tež dobré... ??
Běžná věc, když máš doma dítě. ? Ale Netflix v mobilu to dokáže zachránit... ?Kruté... ale pravda co je malý tak tlapkovou patrolu ve filmu máme už tak 10 shlídnutou celou . ALE! Nestydím se
K doporučení se můžu jenom přidat! Slovinsko je nádherné, byli jsme i v zimě i v létě a obojí má svoje kouzlo Jenom teda příště ten Triglav! Bez toho si Slovinsko odškrtnout nemůžešZa celý víkend jsme nachodili cca23km.Hodně jsme přejížděli.Vřele doporučuju příroda opravdu nádherná a ty hory jsou neskutečné.?Na fotkách to vypadá hezky,ale realita je ještě lepší.?