• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Fotky a zážitky z cest

Kluci co nenapisete zas níc?
Omlouvám se.?Byla to zbrklá akce.Napadlo mě to v pátek večer a ještě v sobotu na poledne nebylo jisté, že pojedeme.Příště na tebe budu myslet REX by se k nám určitě hodil.?

Kluci co nenapisete zas níc?
Je to jak píše Honza, ještě ve 13.00 se nevědělo, jestli pojedem ?, měl jsem před barákem 5 kubikový kontejner a musel jsem ho naplnit ? , klaplo to a recara v mxu jsou stejně nejlepší masážní sedadla ?. Tož příště ?

Je to jak píše Honza, ještě ve 13.00 se nevědělo, jestli pojedem ?, měl jsem před barákem 5 kubikový kontejner a musel jsem ho naplnit ? , klaplo to a recara v mxu jsou stejně nejlepší masážní sedadla ?. Tož příště ?
Můžu potvrdit,fakt se v tom krásně sedí.??

Fklidu kuci, už dlouho sem s nikým nebyl jen tak se projet.

Poslední úprava:
Ahojte tak po téměř měsíci v Číně jsem přece jen potkal pár mazd. Nebudu vás zatěžovat klikyháky jak přesně se značí, tak si uděláme aspoň poznávačku modelů co vy na to?
auta.jpg

Jeden pozdrav od Severního moře ze severu Dánska. Hezčí místo na nocování jsem si vybrat nemohl, jen ten vichr co hýbe kabinou jak bárkou na vodě je strašný. Ale zas to mám i s mořskou nemocí ??
IMG_20230531_153822.jpg
Pláže jsou tu plné medúz tak koupat jsem se nešel i když voda mi na dotek přišla teplá ?
IMG_20230531_160358.jpgIMG_20230531_160050.jpg

Pláže jsou tu plné medúz tak koupat jsem se nešel i když voda mi na dotek přišla teplá ?
neviděl jsi Hledá se Nemo? Stačí skákat po těch polštářích a dostaneš se tak mimo jejich pás a můžeš si zaplavat :D
Jinak tohle je poprvé co vidím obrázek reálné medůzy a teda asi bych si jich sám nevšiml...Pěkné místo opravdu.

neviděl jsi Hledá se Nemo? Stačí skákat po těch polštářích a dostaneš se tak mimo jejich pás a můžeš si zaplavat :D
Jinak tohle je poprvé co vidím obrázek reálné medůzy a teda asi bych si jich sám nevšiml...Pěkné místo opravdu.
TWL úplně tě vidím, jak sedíš večer u pohádek ? A už si viděl Tlapkovou patrolu ve filmu? Tež dobré... ??

TWL úplně tě vidím, jak sedíš večer u pohádek ? A už si viděl Tlapkovou patrolu ve filmu? Tež dobré... ??
Kruté... ale pravda :D co je malý tak tlapkovou patrolu ve filmu máme už tak 10 shlídnutou celou :D :D. ALE! Nestydím se :D

Kruté... ale pravda :D co je malý tak tlapkovou patrolu ve filmu máme už tak 10 shlídnutou celou :D :D. ALE! Nestydím se :D
Běžná věc, když máš doma dítě. ? Ale Netflix v mobilu to dokáže zachránit... ?

Ne že bych se chtěl chválit,ale hlásit se to musí.?O víkendu jsme se konečně na potření(předchozí dva termíny zhatilo počasí) dostali na náš dlouho plánovaný víkend do Slovinska,který by se dal nazvat "Po stopách vody".

Start byl v pátek v sedm směr Rakousko a po A2 až do Slovinska.Přijeli jsme něco málo po jedné hodině a protože jsme měli ještě dvě hodiny do ubytování,tak naše první zastávka vedla na průzračné jezírko Zelenci.Další naše cesta vedla na jezero Jasna kde jsme se trochu pomotali,dali si oběd a kafičko.?Pak už byl čas se jít ubytovat.Po zabydlení a úvodním welcome drinku jsme podnikli kratší túru na blízký vodopád Spodnij Martuljkov a tímto skončil den první.

V sobotu ráno jsme vyrazili na @Marek.B doporučenou stezku Vingard, která nás naprosto ohromila.Krásný potok s peřejemi a vodopády hluboko zaříznutý mezi skalami.
Následovala zastávka neskutečně modrého a čistého jezera Bled s až kýčovitým kostelem na ostrově uprostřed jezera,no prostě bomba.?Koupání v jezeře bych řekl skoro povinné...no neodolal jsem.?
Další zastávka krasojízdy tajemné jezero Bohinj.Tiché jezero mezi vysokými skalami s až mystickou atmosférou,které láká ke klidnému sezení na břehu a kochání se okolní fascinující krajinou.
Protože nám zbyl ještě nějaký čas,tak jsme se vyškrábali na vodopad Savica.Když jsem to viděl,tak mě spadla brada.Nechápu,kam ta příroda na ty nápady chodí.?A to byl poslední sobotní zářez.

Neďele ráno rychlé zabalení a ještě jeden vodopád na rozloučenou, tentokrát Peričnik.Už se bubu asi opakovat,ale opět nádhera.?Pak už šup do aut a tradá domů.Na zpáteční cestě nás ještě v Rakousku na dálnici zkropil slušný liják(asi abychom opláchli auta),což bylo celkem nepříjemné.Nicméně i tuto nástrahu jsme překonali v pořádku a plni dojmů dorazili domů.
Příště tam musíme na dýl...víkend je málo.?

IMG20230609134534.jpg IMG20230609141625.jpg IMG20230609155901.jpg IMG20230609183205.jpg IMG20230610131240.jpg IMG20230610161828.jpg IMG20230610162510.jpg IMG20230610173330.jpg IMG20230610193217.jpg IMG20230611105642.jpg

Poslední úprava:
Parádní výlet dle fotek, kolik jste ušli km za sobotu v rámci tour de jezera? To jsou všechny poblíž nebo jste i přejížděli ? Tam bych se taky podíval ;)

Za celý víkend jsme nachodili cca23km.Hodně jsme přejížděli.Vřele doporučuju příroda opravdu nádherná a ty hory jsou neskutečné.?Na fotkách to vypadá hezky,ale realita je ještě lepší.?

Za celý víkend jsme nachodili cca23km.Hodně jsme přejížděli.Vřele doporučuju příroda opravdu nádherná a ty hory jsou neskutečné.?Na fotkách to vypadá hezky,ale realita je ještě lepší.?
K doporučení se můžu jenom přidat! :) Slovinsko je nádherné, byli jsme i v zimě i v létě a obojí má svoje kouzlo :) Jenom teda příště ten Triglav! Bez toho si Slovinsko odškrtnout nemůžeš :D

Back