- 1 900
Já tam pojedu více krát a odškrtnu si ho za mnohoúčast.?K doporučení se můžu jenom přidat! Slovinsko je nádherné, byli jsme i v zimě i v létě a obojí má svoje kouzlo Jenom teda příště ten Triglav! Bez toho si Slovinsko odškrtnout nemůžeš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já tam pojedu více krát a odškrtnu si ho za mnohoúčast.?K doporučení se můžu jenom přidat! Slovinsko je nádherné, byli jsme i v zimě i v létě a obojí má svoje kouzlo Jenom teda příště ten Triglav! Bez toho si Slovinsko odškrtnout nemůžeš
Taky to tady znám jako svoje boty, obkroužíli jste to pěkně samá hezké místa. Potěšílo.
Já byla sice loni, ale určitě doporučuji vyřídit si Gopass kartu (dá se potom vyzvednout na místě v Tatranské Lomnici při nástupu na první lanovku), objednat lanovku na štít alespoň několik dní dopředu (ja objednávala týden dopředu, a bylo to tak akorát, měla jsem alespoň větší výběr z různých časů a dnů, které jsem tam strávila), protože na místě s tím už bývá problém, bývá plno.Zdravím. Zkusím se zeptat: Nebyl někdo v poslední době lanovkou na Lomnickém štítu? Plánujeme s rodinou o prázdninách výlet na Slovensko a rád bych se tam podíval. Zajímal by mě postup a nebo doporučení. Děkuji DAveDOG
Fuj co to piješ?Doufám, že je to jenom sklenice.Jinak Mazda hezky odpočívá, zaslouženě. Jeli jsme v noci, přijeli v 9h. a cesta byla super. Naložení jak na měsíc dovolené a Japonka si prostě jela na pohodu.
Zobrazit přílohu 46615 Zobrazit přílohu 46616 Zobrazit přílohu 46617 Zobrazit přílohu 46618
Nebylo zbytí, po téměř 40h. bez spánku jsem ztratil veškeré zábrany... Ale objevil jsem bar, kde mají čepovaný Heineken.Fuj co to piješ?Doufám, že je to jenom sklenice.
Taky žádná sláva.Nebylo zbytí, po téměř 40h. bez spánku jsem ztratil veškeré zábrany... Ale objevil jsem bar, kde mají čepovaný Heineken.
Tak to jsem Teda pěkně v pr...i! Dám si tady místní "studeno pića"Taky žádná sláva.
Tak jsem tady Ožujsko nenašel ještě, ale třeba tady kousek čepují Laško, má na obale kozla nebo něco takového. Asi zajdu vyzkoušet, tohle jsem ještě neměl...Když je dobře načepované,tak se to vypít dá.Jenom ta cena trochu bolí.