Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A neozve se takový kousek!Tak jsem byl zkontrolovat naším Ostravským přátelům zkontrolovat oblast Dolních Vítkovic.Tož pěkné to tu máte.
Zobrazit přílohu 47365 Zobrazit přílohu 47366 Zobrazit přílohu 47367
Kdybychom byli sami,tak se určitě ozvu,ale byli jsme ještě s jednou rodinou s malými dětmi.A neozve se takový kousek!
Tak to chápuKdybychom byli sami,tak se určitě ozvu,ale byli jsme ještě s jednou rodinou s malými dětmi.
Před pár týdny jsem z MGčka taky střílel.. "Krásný" kus historie..Pár fotek pro milovníky kvérů, menší i větší ráže, ze střelnice Oleško u Roudnice nad Labem.....Zobrazit přílohu 47371Zobrazit přílohu 47372Zobrazit přílohu 47373Zobrazit přílohu 47374
Ještě, že tak. Já trávím víkend v kabině mimo domov tak by mi bylo líto, že jsem Tě prošvih stačí, že jsem neměl čas minule když byli poblíž kluci z VnorovKdybychom byli sami,tak se určitě ozvu,ale byli jsme ještě s jednou rodinou s malými dětmi.
My tuhle strelnici pri spravnem smeru vetru pravidelne poslouchame na zahrade . Asi bych se tam mel nekdy jit podivat, uz tu jsme osm let a porad jsem tam nebyl...Pár fotek pro milovníky kvérů, menší i větší ráže, ze střelnice Oleško u Roudnice nad Labem.....Zobrazit přílohu 47371Zobrazit přílohu 47372Zobrazit přílohu 47373Zobrazit přílohu 47374
Pochopil jsem z webu správně, že je to místo jen pro "skupinovou střelbu"?Oleško u Roudnice nad Labem
Doerellova vyhlídka je pěkná. V okolí v Labském údolí je celá řada parádních vyhlídek. My máme rádi třeba Poradní skálu cestou ze Sebuzína na Varhošť.My tuhle strelnici pri spravnem smeru vetru pravidelne poslouchame na zahrade . Asi bych se tam mel nekdy jit podivat, uz tu jsme osm let a porad jsem tam nebyl...
A abych byl k tematu, v oblasti Litomericka urcite doporucuji Doerellovu vyhlidku u obce Dubicky. Hodne let jsem se tam chystal, byl jsem tam az pred par dny. V neexponovane dny lze zaparkovat primo u cca kilometrove cesticky na vyhlidku, po kraji sirokeho vjezdu na pole, jak na fotce nazorne predvadim s MXkou. Hezka vyhlidka je i primo z Dubicek od kostela, ale ten je ted zabaleny v leseni a opravuji ho. Doporucuji k navsteve hlavne brzy rano... Prekapive mi prijde, za malokdo "mistni" to zna, i kdyz treba na Lovosi, v Oparenskem udoli, na Varhosti nebo na Ripu tu byl skoro kazdy.
Zobrazit přílohu 47391 Zobrazit přílohu 47390
To ti nepovím, my tam byli na zážitkovou střelbu, tzn skupiny asi po 20 lidech na 5-6 instruktorů a u nich se střídáš podle zbraní co sis zaplatil. Po straně byly ještě asi dvě menší plochy na střílení a tam těch lidí bylo míň.Pochopil jsem z webu správně, že je to místo jen pro "skupinovou střelbu"?