Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak ale to je jiná liga.Mx už jsi se zbavil,nebo to máš k tomu.Taky jsem musel využít nádherné "podzimní léto" a vyvětrat se
Zobrazit přílohu 48055 Zobrazit přílohu 48053
Tušil jsem to.MX už víc jak dva roky slouží novému majiteli
Taky si myslím.Včerejší rozloučení se sezónou, ale hezký den.
Stejně si myslím, že ještě vyjedeme
Zobrazit přílohu 48480Zobrazit přílohu 48481
Vem si lopatu a teplé spodky.Dnes je výborné počasí na cestu do Hamburku
Zobrazit přílohu 49038
Upřimnou soustrast a šťastnou cestu. Já zůstanu doma u svařáku.Dnes je výborné počasí na cestu do Hamburku
Zobrazit přílohu 49038
Jj parádní počasí.. @Weazly44 vyhodnotil toto počasí za nejlepší pro focení, a teď už 10 minut vyhrabává lopatou auto z jakési odbočky, kde bylo až příliš sněhu já jsem pěkně v teple v MazdičceDnes je výborné počasí na cestu do Hamburku
Zobrazit přílohu 49038
Díky, naštěstí naši Polští sousedé mají silnice i dálnice jen mokré tak už se jede parádně, ale těch asi 60 km z Opavy na přechod Bartultovice bylo opravdu peklo
U nás:
Zobrazit přílohu 49040
Polsko:
Zobrazit přílohu 49041Zobrazit přílohu 49042
Tohle je nekonečný příběh.Někteří lidi jsou hold idioti a nechápou že to za ně automatika nevyřeší.Na autech měly být jedny světla a bylo by po problému.Tyto denní světla jsou nesmysl, zvláště, když nesvítí zadek.A co mě zase hodněkrát zvedlo ze sedačky na dálnici? Ty imbecilové, co jeli v tý mlze a chumelenici na denní svícení a vzadu nic...je to marný, je to marný, je to...marný