Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak ale to je jiná liga.👍Mx už jsi se zbavil,nebo to máš k tomu.😁Taky jsem musel využít nádherné "podzimní léto" a vyvětrat se
Zobrazit přílohu 48055 Zobrazit přílohu 48053
Tušil jsem to.😉MX už víc jak dva roky slouží novému majiteli
Taky si myslím.😁Včerejší rozloučení se sezónou, ale hezký den.
Stejně si myslím, že ještě vyjedeme
Zobrazit přílohu 48480Zobrazit přílohu 48481
Vem si lopatu a teplé spodky.😄👍Dnes je výborné počasí na cestu do Hamburku 😄
Zobrazit přílohu 49038
Upřimnou soustrast a šťastnou cestu. Já zůstanu doma u svařáku.Dnes je výborné počasí na cestu do Hamburku 😄
Zobrazit přílohu 49038
Jj parádní počasí.. @Weazly44 vyhodnotil toto počasí za nejlepší pro focení, a teď už 10 minut vyhrabává lopatou auto z jakési odbočky, kde bylo až příliš sněhu 😂😂 já jsem pěkně v teple v Mazdičce 😂Dnes je výborné počasí na cestu do Hamburku 😄
Zobrazit přílohu 49038
Díky, naštěstí naši Polští sousedé mají silnice i dálnice jen mokré tak už se jede parádně, ale těch asi 60 km z Opavy na přechod Bartultovice bylo opravdu peklo
U nás:
Zobrazit přílohu 49040
Polsko:
Zobrazit přílohu 49041Zobrazit přílohu 49042
Tohle je nekonečný příběh.Někteří lidi jsou hold idioti a nechápou že to za ně automatika nevyřeší.Na autech měly být jedny světla a bylo by po problému.Tyto denní světla jsou nesmysl, zvláště, když nesvítí zadek.A co mě zase hodněkrát zvedlo ze sedačky na dálnici? Ty imbecilové, co jeli v tý mlze a chumelenici na denní svícení a vzadu nic...je to marný, je to marný, je to...marný