Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jsou řidiči a Řidiči.Tak já sice nejel do Hamburku, ale i tak jsem si dnes těch 500+ km po ČR neskutečně užil...
A co mě zase hodněkrát zvedlo ze sedačky na dálnici? Ty imbecilové, co jeli v tý mlze a chumelenici na denní svícení a vzadu nic...je to marný, je to marný, je to...marný
Zobrazit přílohu 49055
Je to spíš o šetření automobilek, není žádný problém v řídící jednotce nastavit i krom teda deního svícení vepředu i ty zadní lampy. Třeba Fiat to tak má, tam ještě používají hlavu ve výroběTohle je nekonečný příběh.Někteří lidi jsou hold idioti a nechápou že to za ně automatika nevyřeší.Na autech měly být jedny světla a bylo by po problému.Tyto denní světla jsou nesmysl, zvláště, když nesvítí zadek.
Ono ani nejde tak o to co jde a nejde nastavit,jde spíše o to, že lidi jsou vemena a spousta z nich jenom vleze do auta, otočí klíčkem a o víc se nestará.To jestli mu svítí světla je mu putna,má přece automatiku která mu to přepne.Je to spíš o šetření automobilek, není žádný problém v řídící jednotce nastavit i krom teda deního svícení vepředu i ty zadní lampy. Třeba Fiat to tak má, tam ještě používají hlavu ve výrobě
Kam jste to vyjeli? vypadá to dobře 👍Jelikož se nám stále nepodařil chytit vánoční kapr,syn vymyslel že si chytíme vánoční pstruhy.😁No moc úspěšní jsme nebyli.🤔Čtyři hodiny chození kolem vody a každy třetí nához olamování ledu z oček prutu.😂V mrazu už mě na ryby nedostane.😄 Nicméně jsme se pěkně projeli a na polňačce se i trochu poklouzali.👍
Zobrazit přílohu 49063 Zobrazit přílohu 49064
Jestřabice.Kam jste to vyjeli? vypadá to dobře 👍
Nezoufej, pořád je šance, že jste chytili alespoň pěknou rýmu.Jelikož se nám stále nepodařil chytit vánoční kapr,syn vymyslel že si chytíme vánoční pstruhy.😁No moc úspěšní jsme nebyli.🤔Čtyři hodiny chození kolem vody a každy třetí nához olamování ledu z oček prutu.😂V mrazu už mě na ryby nedostane.😄 Nicméně jsme se pěkně projeli a na polňačce se i trochu poklouzali.👍
Zobrazit přílohu 49063 Zobrazit přílohu 49064
Obávám se že letos už ani tu ne.🤣Nezoufej, pořád je šance, že jste chytili alespoň pěknou rýmu.
ja bych to napsal jinak řidiči a uživatelé autJsou řidiči a Řidiči.
Tak to já znám jenom Baťák na kánoi.😂Pár obrázků,nikoliv ze silnice.Moje práce mě po cca 10 letech odplavila na Mohan - Dunaj, kanál do přístavu Roth je to za Norimberkem.Z Rotterdamu jseme pluli 500km proti proudu Rýna do Mohuče,tam jsme odbočili doleva na řeku Mohan a pluli 382km proti proudu.A pak 91km po výše zmíněném kanále.Celkem propluto 48 plavebních komor včetně nejvyšší na trase 25 m vysokou komoru Leerstetten.
Zobrazit přílohu 50387 Zobrazit přílohu 50388 Zobrazit přílohu 50389 Zobrazit přílohu 50390 Zobrazit přílohu 50391 Zobrazit přílohu 50392 Zobrazit přílohu 50393 Zobrazit přílohu 50394