Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
nerad ťukám na mobilu velká písmena🙁Jen dva nanometry?
Je to focené mobilem ze 2 NM a potmě. Za světla jsme byli asi 1/4 NM, ale za světla byl ten lávový proud šedýTy jo bombička. Škoda, že nefotíš nějakým pořádným náčiním.
Já jen vtipkoval. Ale na základě svojí blbosti, protože jako suchozemskej červ jsem vůbec a priori nepochopil, že na moři se neřeší km, ale uzly a námořní míle Takže až po 5 vteřinách jsem pochopil velké NM 🙃nerad ťukám na mobilu velká písmena🙁
Trabanty,nebo Porsche?Trabanty byly ve Strážnici na českých spz .😄Nie, toto je bežný vozový park západného Slovenska...
Mávali jsme na vás ve VnorovechOdpolední projížďka pohraničím západního Slovenska.Zajímalo by mě kde jsou ostatní Miaťaci🤔?Asi u vody nebo na dovolené. Neb jsem nepotkal ani jednoho.😕Klasicky potkávám v kabru jenom Mustang,Mercedes,Porsche,ale Mazdu žádnou.Na zmrzce alespoň hezkých 2 a 1/2 Trabanta.😂Asi se vracely někde ze srazu.
Trasa z Uherský Ostroh do Uherský Ostroh
Trasa 128,7 km • 2:20 h
Mapy.cz
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras...mapy.cz
Myslel jsem si, že jste to vy.😄Mávali jsme na vás ve Vnorovech
Trasa moc pěkná, s @Marek.B jsme nedávno jeli na motorkách podobnou: https://mapy.cz/s/jesapesafa
Kup si pořádnou pištol na obranu a na dveře namontuj petlici 🔫❗Zdravím ve spolek. Příští rok chci podniknout rout trip do Rumunska.Prosim ,kdo již tam byl o rady, zkušenosti,námět co vidět a podobně.Moc děkuji.