Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
nerad ťukám na mobilu velká písmenaJen dva nanometry?
Je to focené mobilem ze 2 NM a potmě. Za světla jsme byli asi 1/4 NM, ale za světla byl ten lávový proud šedýTy jo bombička. Škoda, že nefotíš nějakým pořádným náčiním.
Já jen vtipkoval. Ale na základě svojí blbosti, protože jako suchozemskej červ jsem vůbec a priori nepochopil, že na moři se neřeší km, ale uzly a námořní míle Takže až po 5 vteřinách jsem pochopil velké NMnerad ťukám na mobilu velká písmena
Trabanty,nebo Porsche?Trabanty byly ve Strážnici na českých spz .Nie, toto je bežný vozový park západného Slovenska...
Mávali jsme na vás ve VnorovechOdpolední projížďka pohraničím západního Slovenska.Zajímalo by mě kde jsou ostatní Miaťaci?Asi u vody nebo na dovolené. Neb jsem nepotkal ani jednoho.Klasicky potkávám v kabru jenom Mustang,Mercedes,Porsche,ale Mazdu žádnou.Na zmrzce alespoň hezkých 2 a 1/2 Trabanta.Asi se vracely někde ze srazu.
Trasa z Uherský Ostroh do Uherský Ostroh
Trasa 128,7 km • 2:20 h
Mapy.cz
NejpoužÃvanÄjÅ¡Ã mapový portál v ÄR s celou Åadou tématických map - základnÃ, turistickou, cyklistickou, dopravnà a plno dalÅ¡Ãch. NabÃzà možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množstvà obsahu, firem a turistických bodů zájmu. UmožÅuje...mapy.cz
Myslel jsem si, že jste to vy.Mávali jsme na vás ve Vnorovech
Trasa moc pěkná, s @Marek.B jsme nedávno jeli na motorkách podobnou: https://mapy.cz/s/jesapesafa
Kup si pořádnou pištol na obranu a na dveře namontuj petliciZdravím ve spolek. Příští rok chci podniknout rout trip do Rumunska.Prosim ,kdo již tam byl o rady, zkušenosti,námět co vidět a podobně.Moc děkuji.