- 72
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Díky moc, je to velká radostNadherne popsano. Zazil jsi plno krasnych mist, s MX-5kou je radost cestovat.
P.S: doufam, ze mas financni rezervu, pokuty se jen pohrnou Vlastni zkusenost - z tou potvorou se neda jezdit 50 km/h.
Tomu říkám výhled! Taky zdravíme do dalekých krajůJá letos moc nejezdím, ale na cestách jsem pořád. Pozdrav z opravdu velké dálky a jedné nádherné země.
Díky za pochvalu, jsem rád, že se líbí. Noo tak to se potom těším taky na nějaký report a pěkné fotky. Je mi to jasný, už aby to byloSuper napsáno.
Tohle mám v plánu i s Portugalskem na jaro příštího roku. Taky MX5. Tak že už se těším.
Všechno co jsi napsal podepíší ale přes tu chudobu (tedy hlavně venkov) jsou lidé spokojeni a rozdělí se o všechno co mají. Moc jsem si toho vážil.Přidávám ještě pár vybraných záběrů ze země, kde si budete připadat jako naprostí boháči i v případě, že pobíráte sociální dávky. Země tak strašně chudá, že budete děkovat Bohu za to, že jste se narodili v Česku. A současně země tak nádherná, že budete litovat, jak je od nás daleko. Pro všechny místní budete gringo, s Vaším příchodem kamkoliv se ceny zázračně ztrojnásobí a za dolar by Vám prodali vlastní manželku i s mezkem. Země, která je tak fotogenická, že každá Vaše fotka bude až kýčovitě dokonalá, i kdybyste na focení neměli naprosto žádné buňky. Země, kde jsou i v hlavním městě domy obehnány elektrickým plotem, ale cítíte s v ní naprosto bezpečně. Země, kde ani po 80km pochodu nepotkáte živáčka a kde Vás dvoutýdenní pobyt vyjde na pár tisíc, pokud si tedy vše naplánujete sami a bez cestovky. Ta si řekne za zájezd pro dva o pomalu 200 tisíc, což je částka, se kterou byste tady mohli prožít dva roky luxusního života. Pokud ještě nevíte, o jaké zemi je řeč, na posledním obrázku to určitě odhalíte.
Zobrazit přílohu 24390 Zobrazit přílohu 24391 Zobrazit přílohu 24392
Nádhera..jedna fotka je mi hodně povědomá - Juan Manuel Fagio asi taky rád cestuje. Tehdy se zastavil v Italie - Monzavyrazili jsme s dětmi (10+14) na povánoční výlet za krásami Francouzské riviéry a Provensálska. Vydali jsme se přes spací zastávku na jižní straně krásného Lago di Garda (tak krásné, že jsem nestihnul ani vytáhnout telefon a udělat nějaké fotky ). Odtud jsme se přes krátkou kulinářskou zastávku v Parmě (kdo by vynechal parmazán a parmskou šunku) vydali do Livorna..........
Suma sumárum devět dní, téměř 3600km, průměrná spotřeba při plně naloženém autě 8,1l/100km a hromada zážitků k nezaplacení