Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dolní Věstonice, minulý týden jsem kolem ní jezdilDnes bylo tak hezky, že jsem musel vyjet jen tak, bohužel tuhle stopařku jsem nenaložil. Lehká otázka kde to je?
Zobrazit přílohu 30898
Ty máš čas jezdit po horách?!Dneska malí výlet na Velký Javorový ..
Zobrazit přílohu 32067Zobrazit přílohu 32068Zobrazit přílohu 32069
Zobrazit přílohu 32070Zobrazit přílohu 32071
To Cosmo je nádherný stroj..Včera 24.7.2021 jsem podnikl výlet do Mazda Classic Automobil Museum-Augsburg.Při zpáteční cestě ještě prohlídka plavební komory Leerstetten (rozdíl hladin 25m) na vodní cestě Mohan-Dunaj.
Zobrazit přílohu 35885 Zobrazit přílohu 35886 Zobrazit přílohu 35887 Zobrazit přílohu 35888 Zobrazit přílohu 35889 Zobrazit přílohu 35890 Zobrazit přílohu 35891 Zobrazit přílohu 35892 Zobrazit přílohu 35893 Zobrazit přílohu 35894
naprostá pecka Robe ? pokud máš obrázek z map, kde bude celá trasa/okruh dovolené, tak pro představu by to bylo super. jinak tichá závist jen v dobrém, miluju tento tip dovolenýchDoufám, že se fotky líbí a někoho například inspirují k podobným výletům