- 2 732
Nejses daleko od pravdy, už je to nemoc Ale na druhou stranu to auto hodně proháním což spousta zde jezdí ráda na spotřebu takže RIP.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Bohužel na tom něco bude. I tak velmi často hold myji na wapce ala kýbl a rukavice pač není jiná možnost. Nicméně dnes na baráku ideální oplach hadicí na zahradu s adapterem plus ruční mytí. Též to preferuji raději. Ta wapka stejně důkladně neumyje nikdy a po oschnuti je vidět vždy poloviční výsledek ale jednou jsem omylem přejel proudem přes zápěstí a div mě to nepodrizlo. Ještě týden jsem tam měl opuchly sram bez kůže.Keď sme sa tak zažrali do tej údržby a vidím že mnohý z vás používajú vapku a s výsledkom umytia s ňou sú spokojný. Tak ja som si ju kúpil tiež a použil som ju iba raz a aj to iba 5 min. Nechcem tu strašiť a presadzovať si môj názor ale ten silný tlak reže ako sviňa a je nebezpečný pre elektroinštaláciu, ložiská, brzdové manžety a dostane sa do miest kde nevyschne možno nikdy. V podbehoch, blatníkoch, spojkách sú dutiny kde sa za normálnych okolností voda nedostane ale tlaková voda z vapky áno. Ten tlak je ukrutne sitný, skúste si streknúť na ruku.
Viem rada bude striekať z dialky, ale kto to tak robí? Každý má tendenciu striekať z blízky aby efekt bol lepší. Mne napríklad zatlačil tento tlak dovnútra plastovú lištu na podbehu. Možno sriekať gumenné rohožky, na to nie je nebezpečná ale inde može spraviť viac škody ako chosňa.
Kromě čalounění používám na všechno Poorboy's Natural look.Na volant pozor!Ten materiál není moc kvalitní.Docela lehce se vyšisuje.Malá odbočka: nemám kožený interiér. Přípravkem na kůži ošetřuji volant a řadičku. Zbytek (palubovka, madla atp.) dělám přípravkem na plasty. Pocitově bych to spíš dělal tím na kůži. Řešíte to?