- 17
Poslední úprava moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jakýkoliv rozpouštědlo asfaltu a lepidel.Před prací nám na auta že stromů lítají nějaký hovna (předpokládám pyl nebo smula že stromů/jejich květů).
No jde to dolů fakt blbě, že skla ještě dobrý, to vezmu nehtem přes uterku, ale na z laku bych to rád dostal nějak šetrněji. A poradíte mi prosím nějakou chemii nebo tip? A co to vůbec je?
Zobrazit přílohu 50961
Doslova hovna. Včely, motýli...A co to vůbec je?
Skúšal som Surfex (ktorý mi bol pred časom poradený) a FUNGUJE (v pomere 1:10) Síce nevyčistil vosk úplne dokonalo (=nečistil som všetko nasilu / možno vedeli načo ho tam dávajú) , ale všetko je čisté ako už dávno nebolo Vyzerá to luxusne - konečne mám "pocit čistoty" pri otvorení dverí.APC = all purpose cleaner. Dobre zkusenosti mam s DoDo Total Wipe Out.
Apc - Ahifi.cz
Ahifi.cz - . Nabízíme autorádia, autohifi, reproduktory, zesilovače, subwoofery, tlumení a mnoho dalších doplňků do auta.www.ahifi.cz
A konkretni pripravek ti pisu - Surfex.
Víceúčelový čistič Bilt Hamber Surfex-HD (1 l)
víceúčelový APC čistič a účinný odmašťovač na vodní bázi, koncentrát, 1 lwww.ahifi.cz
V autě se nejí na to je jídelna.Po bohatých zkušenostech,kdy jsem po dlouhém pátrání našel ve dveřích zbytek silně voňavé bagety,se ani u mě v autě nejí.V každom prípade som hrozný rodič - v mojom aute sa nikdy NESMELO jesť !!! (niektoré deti môžu v aute rodičov dokonca lízať zmrzlinu )